aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΔΟΞΑΔόξα: Δεν αλλάζει ο στόχος παρά την ήττα

Δόξα: Δεν αλλάζει ο στόχος παρά την ήττα

ΤΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΚΥΡΙΑΚΟΥ

Η Δόξα το πάλεψε στον αγώνα της Παρασκευής με αντίπαλο την ΑΕΛ, προηγήθηκε και μέχρι τη φάση του πέναλτι, που έκανε ο Τραϊτσέφσκι και μετέτρεψε σε γκολ ο Μαέ, αμύνθηκε εξαιρετικά χωρίς να δώσει την παραμικρή ευκαιρία στους γαλαζοκίτρινους για να απειλήσουν. Τελικά όμως δεν τα κατάφερε να έχει βαθμολογικό όφελος στο Τσίρειο.

Μετά από τρία σερί παιχνίδια στα οποία διατηρούσε το αήττητο, η ομάδα της Κατωκοπιάς γνώρισε την ήττα, ωστόσο σε καμία περίπτωση η συγκεκριμένη ήττα δεν τη βγάζει εκτός διεκδίκησης της έκτης θέσης. Η Δόξα παραμένει εκ των βασικών διεκδικητριών μιας θέσης στην πρώτη εξάδα του βαθμολογικού πίνακα.

Με μόλις πέντε αγωνιστικές να απομένουν για την ολοκλήρωση της πρώτης φάσης του πρωταθλήματος, ο Κώστας Σακκάς και οι ποδοσφαιριστές του είναι αποφασισμένοι να κυνηγήσουν μέχρι τέλους κάθε πιθανότητα για την είσοδό τους στις έξι πρώτες ομάδες της βαθμολογίας.

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ