aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΔΟΞΑΔόξα: «Χτυπά» κυρίως στο τέλος

Δόξα: «Χτυπά» κυρίως στο τέλος

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ

Σπουδαίας σημασίας από κάθε άποψη η νίκη που πέτυχε η Δόξα επί της Πάφος FC, με την οποία έφθασε τους 34 βαθμούς. Πήρε βαθμολογική ανάσα και αύξησε τη διαφορά από την επικίνδυνη ζώνη στους επτά βαθμούς. Το ντεμπούτο του Μαρίνου Σατσιά συνδυάστηκε με νικηφόρο αποτέλεσμα και πλέον στην ομάδα της Κατωκοπιάς σκέφτονται τον επόμενο δύσκολο αγώνα με τον ΑΠΟΕΛ.

Το προχθεσινό «χρυσό» γκολ που πέτυχε ο Γκολομπάρτ ήταν το όγδοο της Δόξας στο τελευταίο τέταρτο του αγώνα (75’-90’). Είναι τα περισσότερα από κάθε άλλο διάστημα ανά τέταρτο και είναι σχεδόν το 1/3 των τερμάτων της αφού συνολικά πέτυχε 27. Τι μπορεί να σημαίνει αυτό; Κυρίως πείσμα για γκολ και βαθμολογικό κέρδος και πολλές φυσικές δυνάμεις, δείγμα της πολύ καλής δουλειάς που έγινε από τον γυμναστή της ομάδας, τόσο στην προετοιμασία όσο και μέσα στη σεζόν. Άλλωστε, δεν είναι τυχαίο που η Δόξα δεν έβγαλε ιδιαίτερους τραυματισμούς έως σήμερα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ