aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΔΟΞΑΔόξα: Χωρίς Σαντίκ για την επάνοδο στις νίκες

Δόξα: Χωρίς Σαντίκ για την επάνοδο στις νίκες

Το παράγοντα έδρα θα θελήσει να αξιοποιήσει η Δόξα στο σημερινό παιχνίδι απέναντι στον Ολυμπιακό, ώστε να ξεφύγει του αντιπάλου της στο +4. Παίζοντας στο Μακάρειο, η ομάδα της Κατωκοπιάς δεν έχει άλλη επιλογή από τη νίκη σε μια προσπάθεια να απομακρυνθεί ακόμη περισσότερο από την επικίνδυνη ζώνη. Η Δόξα προέρχεται από την ήττα στο Τσίρειο από τον Άρη (0-1), αλλά είχε καλή παρουσία και αυτή τη φορά θα επιδιώξει να δώσει συνέχεια διεκδικώντας όμως και τους βαθμούς.

Ο Ηλίας Χαραλάμπους θα στερηθεί και πάλι τις υπηρεσίες του Σαντίκ, που αυτή τη φορά ασθενεί και η απουσία του αποτελεί πλήγμα, όπως και ο νεοαποκτηθείς Κέρλα. Ο Σάιθ δεν είναι ακόμη έτοιμος για να βρεθεί στο αρχικό σχήμα και θα βρίσκεται στον πάγκο. Επανέρχονται οι Τραϊτσέφσκι και Ανανέ, που διεκδικούν θέση στην ενδεκάδα.

Οι πράσινοι της Κατωκοπιάς αναμένεται να παρουσιαστούν και πάλι με σχηματισμό 5-4-1. Οι πιθανοί ένδεκα ποδοσφαιριστές που θα αρχίσουν το σημερινό ματς είναι οι ακόλουθοι: Σισκόφσκι, Στυλιανού, Αντενόν, Καραμανώλης, Μέσκα, Κοβάσεβιτς, Οικονομίδης (ή Ανανέ), Ασαμόα, Τραϊτσέφσκι (ή Ντίας), Αντάμοβιτς, Σασί.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ