aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΔΟΞΑΔόξα: Αξιοποίηση έδρας, προβάδισμα εξάδας

Δόξα: Αξιοποίηση έδρας, προβάδισμα εξάδας

H Δόξα έχει σημαντικό παιχνίδι για την πορεία της στο πρωτάθλημα σήμερα από τη στιγμή που έχει να αντιμετωπίσει στην έδρα της την Ένωση Νέων Παραλιμνίου, μια από τις πιο φορμαρισμένες ομάδες του πρωταθλήματος.

Η προσφυγική ομάδα, αν καταφέρει να κερδίσει, θα συνεχίσει να διατηρεί το προβάδισμα που έχει αυτή την ώρα για την κατάκτηση της 6ης θέσης με την ολοκλήρωση της α’ φάσης του πρωταθλήματος. Τρία παιχνίδια μακριά από τα νικηφόρα αποτελέσματα είναι πολλά για την ομάδα της Κατωκοπιάς, που θέλει να αξιοποιήσει την έδρα της. Κάτι που δεν έκανε στον τελευταίο αγώνα με την ΑΕΚ.

Ο Κώστας Σακκάς δεν υπολογίζει μόνο τον Αλεξάνταρ Πάντιτς, ο οποίος είναι τραυματίας και δεν μπορεί να ενισχύσει την προσπάθεια των συμπαικτών του σήμερα στο Μακάρειο. Ο Κύπριος τεχνικός όμως θα έχει ετοιμοπόλεμο τον Στέφανο Μουχτάρη μετά την αναμέτρηση με την Πάφος FC, από την οποία αποχώρησε τραυματίας. Ένα άλλο σημαντικό και ευχάριστο νέο για τον τεχνικό της Δόξας είναι και το γεγονός πως έτοιμος είναι να επανέλθει στο αρχικό σχήμα και ο Κωνσταντίνος Μιντίκκης στη  θέση του δεξιού αμυντικού.

Οι έντεκα εκλεκτοί του Κώστα Σακκά για τη σημερινή αναμέτρηση θα είναι εκτός απροόπτου οι ακόλουθοι: Ο Σισκόφσκι στην εστία, οι Μιντίκκης, Μουχτάρης, Χριστοφή, Εγγλέζου στην αμυντική τετράδα, οι Τραϊτσέφσκι, Μπόλιεβιτς και Οικονομίδης θα είναι η τριάδα του κέντρου, οι Μέσκα και Κίκας στα άκρα, ενώ ο Σαντίκ θα είναι στην κορυφή. Θέση στην ενδεκάδα διεκδικεί επίσης και ο Καρλίτος.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ