aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΔΟΞΑΔόξα: Απόσταση ασφαλείας μεν, δεν εφησυχάζει δε

Δόξα: Απόσταση ασφαλείας μεν, δεν εφησυχάζει δε

ΤΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΚΥΡΙΑΚΟΥ

Καταιγιστική ήταν η Δόξα απέναντι στην Καρμιώτισσα φθάνοντας στο ευρύ 6-1. Από το πρώτο κιόλας λεπτό δεν άφησε περιθώριο αμφισβήτησης της ανωτερότητάς της, σε ένα ματς «must – win», όπως το χαρακτήριζαν οι άνθρωποι της ομάδας. Χαρακτηριστικές ήταν και οι δηλώσεις του προέδρου της Δόξας, Κώστα Χριστοδούλου: «Ήταν ένα ματς που ήταν SOS να κερδίσουμε». Πλέον η ομάδα της Κατωκοπιάς έκανε άκρως αποφασιστικό βήμα για την παραμονή, αφού άνοιξε τη διαφορά από τη ζώνη του υποβιβασμού στους 7 βαθμούς.

Διαφορά ασφαλείας που όμως δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να εφησυχάζει την ομάδα, όπως τόνισε ο κ. Χριστοδούλου: «Είναι καλό μαξιλαράκι, όμως μπορεί να καλυφθεί, υπάρχουν πολλοί βαθμοί». Η προσοχή όλων, πλέον, στρέφεται στο επόμενο παιχνίδι με τον Εθνικό, την ερχόμενη Παρασκευή στο Μακάρειο, με μοναδικό στόχο μια ακόμα νίκη και ένα ακόμα αποφασιστικότερο βήμα παραμονής.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ