aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΔΟΞΑΔόξα: Αντέδρασε με πειστικό τρόπο

Δόξα: Αντέδρασε με πειστικό τρόπο

Κάθε νίκη, ιδιαίτερα στην παρούσα φάση του πρωταθλήματος, μετρά ως διπλή. Στη Δόξα, λοιπόν, έχουν κάθε δικαίωμα να ελπίζουν σε παραμονή στην κατηγορία των «μεγάλων», μετά τη σπουδαία επιτυχία απέναντι στην Καρμιώτισσα.

Απάντησαν στην ήττα της 1ης αγωνιστικής και με το πρώτο τρίποντο στα πλέι άουτ, μείωσαν την απόσταση που τους χωρίζει από την προχθεσινή αντίπαλο στους 6 βαθμούς, αυξάνοντας την πίεση στην ομάδα των Πάνω Πολεμιδιών ενόψει της συνέχειας. Την ίδια ώρα, εκμεταλλεύτηκαν σε άλλο ένα παιχνίδι την έδρα τους, αποδεικνύοντας ότι βρίσκονται σε καλό δρόμο.

«Απομένουν πολλά παιχνίδια. Υπάρχει η διακοπή και πρέπει να δουλέψουμε για να επαναφέρουμε κάποιους παίκτες. Δεν έχουμε μεγάλο ρόστερ και τους θέλουμε όλους υγιείς. Εύχομαι να πάνε όλα καλά και να εκμεταλλευτούμε την έδρα μας για να πάρουμε περισσότερους βαθμούς στη συνέχεια», ήταν το χαρακτηριστικό σχόλιο του Κώστα Σακκά, ο οποίος πιστώνεται την αγωνιστική ανόρθωση του προσφυγικού σωματείου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ