aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΔΟΞΑΔόξα: Ανάσα μεν, δυστοκία δε

Δόξα: Ανάσα μεν, δυστοκία δε

ΤΟΥ ΚΩΣΝΤΑΝΤΙΝΟΥ ΚΥΡΙΑΚΟΥ

Βαθιά ανάσα πήρε η Δόξα με τη νίκη της απέναντι στον Ερμή (0-1), στη μάχη για παραμονή στην Κατηγορία. Η προσφυγική ομάδα «βρήκε» γκολ μετά από τρία συνεχόμενα στείρα ματς κόντρα σε ΑΠΟΕΛ, Νέα Σαλαμίνα και Ένωση και κατάφερε να αποδράσει από τη Λάρνακα με το «διπλό» στις αποσκευές της.

Αυτό που προβληματίζει τον Μαρίνο Σατσιά είναι η δυσκολία με την οποία φτάνει στο γκολ η ομάδα του. Σε ένα ακόμα ματς η Δόξα δεν κατάφερε να είναι ουσιαστική και να τελειώσει τις ευκαιρίες που της παρουσιάστηκαν. Το γκολ, που της χάρισε μια σημαντική νίκη, ήρθε από αυτογκόλ του Σάντο.

Η αφλογιστία του Σαντίκ συνεχίζεται. Έμεινε για ενδέκατο σερί ματς χωρίς γκολ, ενώ έχασε και κλασική ευκαιρία στο 80’ να ανοίξει το σκορ. Ο Φινλανδός είναι μακριά από τον καλό εαυτό του το τελευταίο διάστημα και είναι κάτι που επηρεάζει τις επιθετικές επιδόσεις της ομάδας της Κατωκοπιάς.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ