aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΔΟΞΑΔόξα: Ανανεωμένη και πεισμωμένη για το «διπλό»

Δόξα: Ανανεωμένη και πεισμωμένη για το «διπλό»

Να κοιτάζει στα μάτια την αντίπαλο και να αποσπάσει το βαθμολογικό κέρδος. Αυτός είναι ο ξεκάθαρος στόχος της Δόξας στο αποψινό παιχνίδι με την αντίπαλο την ΑΕΚ. Παρά το γεγονός πως οι πράσινοι της Κατωκοπιάς αγωνίζονται εκτός έδρας, δηλώνουν ότι έχουν προετοιμαστεί καταλλήλως για να κάνουν ποδαρικό με το δεξί στο νέο πρωτάθλημα.

Ο Κώστας Σακκάς δεν αντιμετωπίζει αγωνιστικά προβλήματα, επομένως έχει την ευχέρεια να παρατάξει την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα. Το πιο πιθανόν είναι πως ο Σισκόφσκι θα είναι κάτω από τα δοκάρια και στην άμυνα από τα δεξιά προς τα αριστερά οι Στυλιανού, Χριστοφή, Λαφράνς, Κοβάσεβιτς. Στο κέντρο αναμένεται να δούμε τους Τραϊτσέφσκι, Οικονομίδη και Αντάμοβιτς, στις πτέρυγες τους Εμπραλίτζε, Ολιβέιρα και στην κορυφή της επίθεσης τον Σαντίκ. Ασφαλώς, υπάρχει πλειάδα επιλογών για τον Κύπριο προπονητή ώστε να παρουσιάσει κάτι διαφορετικό στο «ΑΕΚ Αρένα».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ