aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΔΕΡΥΝΕΙΑΣΔόξα – Αναγέννηση: Άφησαν ανοικτούς λογαριασμούς (video)

Δόξα – Αναγέννηση: Άφησαν ανοικτούς λογαριασμούς (video)

ΤΗΣ ΑΓΑΘΗΣ ΚΛΩΝΑΡΗ

Ελαφρύ προβάδισμα για πρόκριση στους «8» του κυπέλλου Coca – Cola έβαλε η Δόξα, η οποία επικράτησε 2-1 επί της Αναγέννησης Δερύνειας στο Μακάρειο στάδιο. Σκόρερ για τους γηπεδούχους οι Λεονάρντο και Κορομηνάς, ενώ ο Βέσλεμ μείωσε για τους φιλοξενούμενους. Το επόμενο παιχνίδι, από το οποίο θα προκριθεί μια εκ των δύο ομάδων, είναι προγραμματισμένο για την ερχόμενη Τετάρτη (8/2, 17:00) στο στάδιο «Τάσος Μάρκου».

Συντριπτική κατοχή για την Δόξα στο πρώτο ημίχρονο, με τους γηπεδούχους να προσπαθούν από νωρίς να ανοίξουν το σκορ. Το γκολ για την ομάδα της Κατωκοπιάς κατάφερε να πετύχει ο Λεονάρντο (38’) με δυνατό σουτ από πλάγια θέση. Οι φιλοξενούμενοι δεν αντέδρασαν και έτσι το πρώτο ημίχρονο έληξε με το 1-0 υπέρ της Δόξας.

Στο δεύτερο 45λεπτο η ομάδα της Δερύνειας μπήκε πιο δυνατά στον αγωνιστικό χώρο και προσπάθησε για την ισοφάριση, ωστόσο δεν κατάφερε να δημιουργήσει κλασσική ευκαιρία. Η Δόξα κατάφερε να διπλασιάσει τα γκολ της με τον Κορομηνά (72’ ) ο οποίος εκμεταλλεύτηκε το λάθος του Μάστρου, (έχασε τη μπάλα μέσα από τα χέρια του) και έκανε το 2-0. Η Αναγέννηση το πάλεψε μέχρι τέλους και ο Βέσλεμ με τη σειρά του δεν άφησε… ατιμώρητο το λάθος του Χατζηφραγκίσκου και από πλάγια θέση πλάσαρε προ κενής εστίας μειώνοντας σε 2-1.

Οι έξι ομάδες οι οποίες εξασφάλισαν ήδη εισιτήριο για τους «8»: ΑΕΚ, Ομόνοια, ΑΠΟΕΛ, Ολυμπιακός Λευκωσίας, ΑΕΛ και η Ανόρθωση.

Πιο κάτω η ταυτότητα του αγώνα…

Δόξα(Σάββας Πουρσαϊτίδης): Χατζηφραγκίσκου, Λεονάρντο, Αντρέου (71′ Σάντσες), Αρετάς, Ρεδόνδο, Πουρζιουρής, Ρούντι, Γουίλσον, Φοφανά,  Μπραόυλιο (68’ Κορομίνας), Κάστρο (61’ Παουλίνιο).

Αναγέννηση Δερύνειας (Ζουβάνης Ζουβάνη): Μάστρου, Φωτίου, Ευθυμίου, Ντιαλό, Αναστασίου, Βλασόπουλος, Χριστοδούλου, Βέσλεμ, Σωτηρίου (67′ Θεράποντος), Φουρτάδο (41’ Κολάνης), Ρίβας (78’ Ράτκοβιτς).

Σκόρερ: 38’ Λεονάρντο, 72’ Κορομηνάς / 87’ Βέσλεμ

Κίτρινες: Σωτηρίου, Ευθυμίου

Αποβολές:

Διαιτητής: Αβραάμ Τσούκκας

Α’ Βοηθός: Χρίστος Ε. Χρίστου

Β’ Βοηθός: Αθηνόδωρος Ιωάννου

4ος: Νεόφυτος Νεοφύτου

Παρατηρητής Διαιτησίας: Μάριος Τσαγγάρης

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ