aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΔΟΞΑΔόξα: Αισθητή η απουσία του Σαντίκ

Δόξα: Αισθητή η απουσία του Σαντίκ

Στη Δόξα κρατάνε τον ένα και σημαντικό βαθμό στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό και σκέφτονται το αυριανό πρώτο ματς με τον Εθνικό για τη Β’ φάση του Κυπέλλου. Όπως και με τον Απόλλωνα έτσι και με τον Ολυμπιακό ήταν αισθητή η απουσία του Σαντίκ. Χωρίς τον «πύργο» της στην κορυφή της επίθεσης και πρώτο σκόρερ του πρωταθλήματος, η Δόξα αδυνατεί επιθετικά.

Ο Ηλίας Χαραλάμπους θα τον στερηθεί και στο αυριανό παιχνίδι, ενώ αναμένεται να είναι διαθέσιμος στο ματς με τον ΑΠΟΕΛ. Αύριο θα απουσιάσει και πάλι ο Κέρλα, που ακόμη να εγγραφεί στο ρόστερ, αφού δεν προέκυψε αποχώρηση ποδοσφαιριστή από τον κατάλογο Α.

Ο Ολιβέιρα ψάχνει για ομάδα, αλλά ακόμη δεν βρήκε. Επίσης, δεν βρέθηκε λύση για τερματισμό της συνεργασίας με τους Λαφράνς, Χριστοφή και Βασιλείου, που ενημερώθηκαν να ψάξουν για νέα ποδοσφαιρική στέγη. Στο απουσιολόγιο για αύριο προστέθηκε και ο Ντρολ, που ένιωσε σφίξιμο και έγινε αλλαγή στην αλλαγή απέναντι στον Ολυμπιακό.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ