aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΔΟΞΑΔόξα: Αυτοί έκαναν τη διαφορά…

Δόξα: Αυτοί έκαναν τη διαφορά…

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ

Σε μια νίκη, όταν πρόκειται για ομαδικό άθλημα, έχουν συμβολή όλοι οι ποδοσφαιριστές. Ωστόσο, είναι κάποιοι που με την παρουσία τους κάνουν τη διαφορά. Αυτοί, για τη Δόξα απέναντι στην Ανόρθωση, ήταν οι Σαντίκ και Μιντίκκης. Ο πρώτος κέρδισε το πέναλτι και το μετουσίωσε σε γκολ, ενώ έβαλε δύσκολα στο κεντρικό αμυντικό δίδυμο της αντιπάλου.

Με το ύψος, την καλή υποδοχή και το κράτημα της μπάλας, συνέβαλε στο επιθετικό παιχνίδι της ομάδας του. Ο Κύπριος μπακ, ήταν σταθερός στα αμυντικά του καθήκοντα αλλά είχε και καλά ανεβάσματα στην επίθεση. «Φώναξε» με την παρουσία του, πόσο έλειψε στην ομάδα του τα προηγούμενα ματς.

Στη Δόξα το πανηγύρισαν, πληρώθηκαν και τον μισθό Δεκεμβρίου πολύ νωρίς, αλλά ήδη επικεντρώθηκαν στο επόμενο εξίσου δύσκολο παιχνίδι με τον Απόλλωνα στο Μακάρειο την προσεχή Παρασκευή. Ο Σακκάς δεν μπορεί να υπολογίζει μόνο στους τιμωρημένους Εγγλέζου και Ασαμόα. Επανέρχεται ο Λουίς Κάρλος. Ο Ολιβέιρα δεν αντιμετωπίζει κάτι το ανησυχητικό και υπολογίζεται από τον προπονητή του.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ