aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΔΟΞΑΔόξα: Αχ αυτά τα ατομικά λάθη…

Δόξα: Αχ αυτά τα ατομικά λάθη…

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ

Αυτό που δεν ήθελε ο Κώστας Σακκάς να γίνει στο ματς με την Καρμιώτισσα… έγινε. Η Δόξα δέχθηκε και πάλι γκολ από ατομικό λάθος, βρέθηκε νωρίς πίσω στο σκορ και έτρεχε και τελικά έφθασε στην ισοφάριση. «Αυτοκτονήσαμε», είπε χαρακτηριστικά στους παίκτες του ο Κύπριος τεχνικός στη χθεσινή προπόνηση, αλλά την ίδια ώρα μοίρασε συγχαρητήρια για την προσπάθειά τους να φθάσουν στην ισοφάριση. Η παρουσία της Δόξας, με εξαίρεση το λάθος που επέφερε το γκολ του αντιπάλου, ήταν πολύ καλή. Μάλιστα, στο τέλος μπορούσε και για δεύτερο γκολ, όμως λόγω αστοχίας δεν το πέτυχε.

Όσον αφορά στον Μουκτάρη, υπέστη σοβαρής μορφής διάσειση και αφού διανυκτέρευσε σε ιδιωτική κλινική στην Πάφο πήρε χθες εξιτήριο. Θα απέχει από τις προπονήσεις των επόμενων ημερών. Την Παρασκευή θα επισκεφθεί γιατρό και αναλόγως θα πάρει ή όχι έγκριση για επάνοδο στις προπονήσεις. Οι πιθανότητες να είναι διαθέσιμος στο ματς με την ΑΕΚ την προσεχή Δευτέρα είναι μοιρασμένες.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ