aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΔΟΞΑΔόξα: 90 λεπτά που θα κρίνουν πάρα πολλά

Δόξα: 90 λεπτά που θα κρίνουν πάρα πολλά

Μάζεψε μόλις 11 βαθμούς σε 21 αγώνες. Βρίσκεται στον πυθμένα της βαθμολογίας, απέχοντας 8 βαθμούς από το Παραλίμνι και 9 από τον Εθνικό Άχνας. Διαθέτει τη χειρότερη επιθετική γραμμή με 13 γκολ και παραλλήλως, τη δεύτερη χειρότερη αμυντική γραμμή καθώς έχει δεχθεί 41. Όπως έχει διαμορφωθεί η κατάσταση, η Δόξα θα κληθεί να παίξει από εδώ και πέρα έχοντας το «πιστόλι στον κρόταφο». Μπορεί να υπάρχουν άλλα 11 ματς μέχρι να πέσει η καρό σημαία του τερματισμού, αλλά αυτό δεν λέει και πολλά. Οι βαθμολογικές διαφορές, μία στροφή πριν από την ολοκλήρωση της πρώτης φάσης του πρωταθλήματος είναι τέτοιες, που δεν επιτρέπουν πάρα πολλές βαθμολογικές απώλειες στη συνέχεια.

Το παιχνίδι με την Πάφος FC, το οποίο θα διεξαχθεί το Σάββατο στο Μακάρειο Στάδιο (17:00) χαρακτηρίζεται ως πάρα πολύ σημαντικό. Η επικείμενη αντίπαλος βρίσκεται σε εξαιρετική αγωνιστική κατάσταση, ωστόσο οι πράσινοι δεν έχουν περιθώρια. Καλούνται να καταθέσουν στον αγωνιστικό χώρο τον καλύτερό τους εαυτό, να επιστρέψουν σε νικηφόρα τροχιά που θα δημιουργήσει καλύτερη προοπτική με την έναρξη των πλέι οφ. Σε διαφορετική περίπτωση, θα περιοριστούν ακόμη περισσότερο οι πιθανότητες για την παραμονή στην Α’ Κατηγορία.

Εκτός επιλογών είναι δύο ποδοσφαιριστές. Ο λόγος για τον Καρλίτος και τον Χριστοφή ένεκα καρτών. Οι ποδοσφαιριστές επέστρεψαν χθες στις προπονήσεις μετά το προχθεσινό ρεπό.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ