aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΔΟΞΑ«Δουλέψαμε σκληρά, ήταν δύσκολες εβδομάδες για εμάς...»

«Δουλέψαμε σκληρά, ήταν δύσκολες εβδομάδες για εμάς…»

Ο προπονητής της ΕΝΠ, Κάριτ Φελκ, εμφανίστηκε πλήρως ευχαριστημένος από την εμφάνιση, τη νίκη και την νοοτροπία των ποδοσφαιριστών του στη νίκη απέναντι στην Δόξα (1-0).

Αρχικά ανέφερε: «Είχαμε δύο παιχνίδια από τότε που ανέλαβα με την συγκεκριμένη ομάδα και ήταν αρκετά δύσκολα. Σκοράραμε στην αρχή και είχαμε ευκαιρίες για να βάλουμε κι άλλο γκολ. Στην συνέχεια απειληθήκαμε αλλά καταφέραμε να κρατήσουμε ανέπαφη την εστία μας και να πάρουμε μια τεράστια και βαθμολογικής σημασίας νίκη. Θέλω να πω ότι τις τελευταίες εβδομάδες δουλεύουμε πολύ σκληρά, περάσαμε στους “4” του κυπέλλου, πρέπει να δώσω συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές μου αφού έχουν αντεπεξέλθει πλήρως. Έγιναν αρκετές αλλαγές, χρειάστηκε να χρησιμοποιήσω πολλούς ποδοσφαιριστές και όλοι είχαν κάτι να δώσουν. Ευχαριστώ».

Για την αλλαγή του Κολοκούδια: «Ήταν λόγους τακτικής, ο Γιώργος προσπαθεί να επανέλθει μετά τον τραυματισμό του. Σκόραρε το πολύ σημαντικό γκολ με την Πάφο, μας έδωσε την πρόκριση και χρειαζόταν τεράστια κότσια για να το κάνει κάποιος».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ