aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΔΟΞΑΔοκιμαστικών συνέχεια στη Δόξα

Δοκιμαστικών συνέχεια στη Δόξα

Συνέχεια των δοκιμαστικών στη Δόξα. Από το μικροσκόπιο του Λούκα Χατζηλούκα θα περάσει ξένος επιθετικός και αν ικανοποιήσει τον Κύπριο προπονητή τότε θα αποκτηθεί. Η περίπτωση του Γουότστερ δεν προχώρησε, αφού δεν ικανοποίησε. Από εκεί και πέρα συνεχίζεται η προετοιμασία για το εκτός έδρας παιχνίδι με την ΑΕΚ, την ερχόμενη Τετάρτη.

Ο Χατζηλούκας δεν υπολογίζει στον Ρεδόνδο, που θα μείνει εκτός δράσης λόγω του τραυματισμού του για 2-3 εβδομάδες. Ο ποδοσφαιριστής ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα. Ο Πουτζιουρής ταλαιπωρείται επίσης από τραυματισμό, αλλά εκφράζεται η αισιοδοξία πως θα βρίσκεται στις επιλογές του προπονητή του για το πολύ δύσκολο παιχνίδι που έρχεται.

Ο ένας βαθμός πάντως της ομάδας σε τέσσερις αναμετρήσεις μέσα στον Ιανουάριο είναι πολύ λίγος για τους πράσινους που παρουσιάζουν σοβαρό πρόβλημα στο γκολ, αφού δεν έχουν σκοράρει σε κανένα ματς τον μήνα που διανύουμε.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ