aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΔΟΞΑ«Δεν ήταν η νίκη επί του ΑΠΟΕΛ που μας εξέπληξε»

«Δεν ήταν η νίκη επί του ΑΠΟΕΛ που μας εξέπληξε»

Τα πανηγύρια για τη σπουδαία νίκη επί του ΑΠΟΕΛ καλά κρατούν στη Δόξα, όμως διοίκηση και τεχνική ηγεσία προσπαθούν να κρατήσουν προσγειωμένους τους παίκτες ενόψει της συνέχειας, η οποία προμηνύεται δύσκολη.

«Σημασία να είμαστε προσγειωμένοι και προσηλωμένοι στον βασικό μας στόχο που είναι η άνετη παραμονή στην Κατηγορία», ανέφερε χαρακτηριστικά ο αντιπρόεδρος της Δόξας, Νίκος Κωνσταντίνου, μιλώντας στον Active 107.4 & 102.5. Ερωτηθείς για το πού πιστεύει ότι οφείλεται η νίκη επί των περσινών πρωταθλητών, απάντησε: «Εκείνο που πραγματικά μας εξέπληξε ευχάριστα ήταν η ευρύτητα του σκορ, παρά η νίκη επί του ΑΠΟΕΛ. Νομίζω οφείλεται σε δύο παραμέτρους. Στο γεγονός ότι απέδωσε εκπληκτικό ποδόσφαιρο η ομάδα μας και ό,τι έκανε της έβγαινε και από την άλλη βρήκαμε έναν ΑΠΟΕΛ στην πιο άσχημη αγωνιστική του παρουσία φέτος.

Σκοράραμε νωρίς, αποκτήσαμε αυτοπεποίθηση, σημειώσαμε άλλα δύο γκολ μέχρι το 35ο λεπτό και κάπου εκεί έχασε τον έλεγχο ο αντίπαλος». Κλείνοντας αναφέρθηκε και στον Λούκα Χατζηλούκα και τη δουλειά του: «Η τέταρτη συνεχής παρουσία του στον πάγκο της Δόξας είναι κάτι που βοηθά. Έχει μάθει απέξω την ομάδα, κράτησε περίπου τον μισό κορμό της 11άδας και έφερε παίκτες ποιοτικούς που έχουν όρεξη για δουλειά».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ