aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΔΟΞΑΔεν εγκαταλείπει την προσπάθειά της για τον Σαντίκ!

Δεν εγκαταλείπει την προσπάθειά της για τον Σαντίκ!

Σε στάση αναμονής βρίσκονται στη Δόξα όσον αφορά στον Μπεράτ Σαντίκ. Οι πράσινοι επιθυμούν να επανεντάξουν στο δυναμικό τους τον Φινλανδό επιθετικό, ο οποίος αποχώρησε τον Ιανουάριο για την Ισπανία και αν μείνει ελεύθερος από την Ταραγόνα, δεν αποκλείεται να επιστρέψει στην προσφυγική ομάδα.

Ο Μπεράτ Σαντίκ διατηρεί συμβόλαιο για ακόμη ένα χρόνο. Επομένως, εάν αποζημιωθεί και μείνει ελεύθερος, τότε στη Δόξα εκτιμούν πως θα τον εγγράψουν στο ρόστερ για την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

Την ίδια ώρα, οι πράσινοι της Κατωκοπιάς έχουν εκδηλώσει επίσημο ενδιαφέρον για δύο κεντρικούς αμυντικούς και αναμένουν πως από εβδομάδας θα ξεκαθαρίσει το εν λόγω ζήτημα, ώστε οι νέοι ποδοσφαιριστές να ενταχθούν το συντομότερο στο πρόγραμμα προετοιμασίας.

Στη Δόξα προσπαθούν να διευθετήσουν και φιλικά. Για την ώρα έχουν διευθετηθεί τέσσερα παιχνίδια, με την αιγυπτιακή Ζάμαλεκ και τις Ανόρθωση, Ένωση Νέων Παραλιμνίου και Ομόνοια. Όταν θα βγει το πλήρες πρόγραμμα, θα ανακοινωθούν λεπτομέρειες. Στις 15 Ιουλίου, η αποστολή θα βρεθεί στην Κυπερούντα για το βασικό στάδιο προετοιμασίας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ