aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΔΟΞΑΔεν ανησυχεί ο Χατζηλούκας

Δεν ανησυχεί ο Χατζηλούκας

Μια νίκη (Παραλίμνι 4-1), μια ισοπαλία (Δερύνεια 1-1) και τέσσερις ήττες (Άχνα 0-1, ΑΕΖ 0-2, ΑΠΟΕΛ 1-4 και Ερμής 1-2) είναι ο μέχρι στιγμής απολογισμός της Δόξας στα φιλικά παιχνίδια που έδωσε, στο πλαίσιο της προετοιμασίας της.

Κάποιος θα μπορούσε να πει ότι ο απολογισμός των πρασίνων είναι αρνητικός, όμως ο προπονητής της ομάδας Λούκας Χατζηλούκας δεν ανησυχεί από τα αποτελέσματα. Εξάλλου, από την πρώτη ημέρα των προπονήσεων φρόντισε να ξεκαθαρίσει στους παίκτες ότι για εκείνον σημασία έχει να βγαίνουν πάνω στο χορτάρι όσα δουλεύουν καθημερινά στην προετοιμασία.

Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι και φέτος έγιναν αρκετές προσθαφαιρέσεις στο ρόστερ, γι’ αυτό το πιο σημαντικό είναι μέχρι την έναρξη του πρωταθλήματος η ομάδα να αποκτήσει ομοιογένεια και να φτάσει στα επιθυμητά επίπεδα φυσικής κατάστασης.

Τα γκολ της Δόξας στα φιλικά τεστ σημείωσαν οι νεοαποκτηθέντες Ρούντι (2), Περάλτα, Κάρλες Κότο και οι «παλιοί» Φοφανά (2) και Λεονάρντο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ