aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΔΟΞΑ«Δάγκωσε» ο Ρομάν μετά από 17 ολόκληρους μήνες

«Δάγκωσε» ο Ρομάν μετά από 17 ολόκληρους μήνες

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΜΑΥΡΟΥ

«Το απόλυτο μηδέν» θα μπορούσε να είναι ένας εναλλακτικός τίτλος για να περιγράψει κάποιος το τι συνέβη στο χθεσινό ματς της Δόξας με την Πάφος FC, μέχρι το 87ο λεπτό. Βλέπετε, δύο μόλις λεπτά πριν από τη συμπλήρωση του 90λέπτου, ο Ρομάν Γκολομπάρτ κέρδισε την κεφαλιά μετά από εκτέλεση κόρνερ και χάρισε στην ομάδα της Κατωκοπιάς σπουδαία νίκη (1-0).

Ο Ισπανός στόπερ, άνοιξε λογαριασμό στο σκοράρισμα αγωνιζόμενος στη Δόξα και παραλλήλως, πέτυχε το πρώτο γκολ μετά από 17 ολόκληρους μήνες. Η προηγούμενη φορά που χρίστηκε σκόρερ, ήταν στις 26 Οκτωβρίου 2019 και δη, στο ματς της Μακάμπι Νετάνια με την Ασντόντ! Ο Μαρίνος Σατσιάς, έκανε αρχή στον πάγκο των γηπεδούχων με τρίποντο, το οποίο ήταν το πρώτο μετά από έξι σερί ανεπιτυχείς προσπάθειες. Η Πάφος FC, την ίδια ώρα, είδε το αήττητο σερί από τον περασμένο μήνα να τερματίζεται και εάν ο ΑΠΟΕΛ κερδίσει μεθαύριο την Καρμιώτισσα, θα την αφήσει στη δεύτερη θέση του ομίλου της διαβάθμισης.

Οι μονομάχοι γενικώς άφησαν… κακές εντυπώσεις, αφού ταλαιπώρησαν την μπάλα, μετρώντας πάρα πολλά λάθη στις μεταβιβάσεις. Πέντε μόλις καλές στιγμές καταγράφηκαν, τρεις για τους φιλοξενούμενους με τους Βα (24΄), Καμπράλ (36΄), Βαλακάρι (69΄) και δύο για τους γηπεδούχους με τους Εγγλέζου (35΄), Κάρλος (55΄). Η τελευταία, πάντως, ήταν η πιο κραυγαλέα καθώς η μπάλα μετά από πλασέ, σταμάτησε στο δοκάρι.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ