aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΔΟΞΑ«Χ»άθηκε στο Δασάκι ο Άη Βασίλης, τις άφησε χωρίς δώρα! (vid)

«Χ»άθηκε στο Δασάκι ο Άη Βασίλης, τις άφησε χωρίς δώρα! (vid)

Ο Άη Βασίλης χάθηκε στο Δασάκι κι έτσι ο Εθνικός Άχνας κι η Δόξα έμειναν χωρίς δώρα στις φετινές γιορτές των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς. Οι δύο ομάδες αναδείχθηκαν ισόπαλες 1-1 και αυτό είναι ένας άχαρος συμβιβασμός, αφού αμφότερες έκαναν βήμα σημειωτόν προς τον στόχο τους που είναι η παραμονή στην Α’ Κατηγορία.

Η ομάδα της Άχνας να διατήρησε την διαφορά των έξι βαθμών από αυτήν της Κατωκοπιάς, όμως, έχασε μια ευκαιρία στην έδρα της να ξεφύγει περισσότερο. Από την άλλη η Δόξα αν έφευγε με το «διπλό» θα πλησίαζε στους τρεις βαθμούς και θα… βρισκόταν στο σβέρκο των μπλε.

Όσον αφορά στο ματς, είχαν από ένα ημίχρονο οι δύο ομάδες. Ο Εθνικός ήταν καλύτερος στο πρώτο 45λεπτο και άνοιξε το σκορ με τον Κοστόφσκι στο 35’ και η Δόξα κυριάρχησε στην επανάληψη ισοφαρίζοντας στο 73’ όταν ο Ασαμόα, έκανε το σουτ μέσα από την περιοχή και η μπάλα αφού κόντραρε πρώτα στον Γκλομπάρντ ακολούθως κατέληξε στα δίκτυα.

Η φιλοξενούμενη ομάδα μπορούσε να πάρει προβάδισμα με τον Καρλίτος στο 69’ αλλά ο Πορτογάλος εξτρέμ εξ επαφής δεν μπόρεσε να νικήσει τον Μπογκατίνοφ. Ο Σκοπιανός κίπερ αρνήθηκε και στο 88’ να νικηθεί σε μία φάση με τον Ασαμόα.

Καθοριστική απόκρουση είχε και ο Γκρεμσλ στο 88’ σε μία προσπάθεια του Μ. Ηλία.

Η ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ!

Εθνικός Άχνας (Γιώτης Εγκωμίτης): Μπογκατίνοφ, Π. Ιωάννου (68′ Κυπριανού), Μαρκόσκι, Φοινίρης, X. Χριστοφή, Γλομπάρντ, Λαμπάν (86′ Μιγκελίτο), Χουντόμπιακ (78′ Δ. Χαραλάμπους), Κοστόφσκι, Παπαγεωργίου, Μ. Ηλία.

Δόξα (Έρναρντ Ερανοσιάν): Γκρεμσλ, Τραϊτσέφσκι, Μουκτάρης (46′ Ασαμόα), Ντερβίτ, Ζε Βαλέντε (46′ Λουίς Κάρλος), Μπόλιεβιτς, Μ. Χαραλάμπους, Καρλίτος, Μέσκα, Παπαφώτης, Ίταλο (87′ Φιντέλις).

Σκόρερ: 35′ Κοστόφσκι / 73′ Aσαμόα.

Κίτρινες: Π. Ιωάννου (3η), Μαρκόσκι (6η), Φοινίρης (3η), Γλομπάρντ / Μπόλιεβιτς, Ασαμόα (6η), Παπαφώτης (3η), Καρλίτος.

Αποβολές: -/-.

Στάδιο: Δασάκι.

Διαιτητής: Βασίλης Δημητρίου.

Α’ βοηθός: Στέλιος Νικήτα.

Β’ βοηθός: Ιωάννης Λαζάρου.

Τέταρτος: Ανδρέας Στρούθου.

Παρατηρητής διαιτησίας: Ανδρέας Δημητρίου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ