aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΔΟΞΑΧαραλάμπους: «Δεν είναι δίκαιο για την Ομόνοια»

Χαραλάμπους: «Δεν είναι δίκαιο για την Ομόνοια»

Ο Ηλίας Χαραλάμπους παρουσιάστηκε ειλικρινής μετά το παιχνίδι, δηλώνοντας ότι το 2-1 της ομάδας του, Δόξα, αδικεί την Ομόνοια βάσει απόδοσης των δύο ομάδων:

«Είχαμε να αντιμετωπίσουμε κατ’ εμένα ίσως την καλύτερη ομάδα αυτή τη στιγμή, την πιο φορμαρισμένη. Ξέραμε πως θα είχαμε δύσκολο παιχνίδι. Καταστρώσαμε ένα πλάνο το οποίο προσπαθήσαμε να κλείσουμε τους χώρους όσο μπορούσαμε, ξέραμε ότι η Ομόνοια είναι πάρα πολύ επιθετική ομάδα, το κάναμε αρκετά καλά σε μεγάλο βαθμό του παιχνιδιού αλλά υπήρχαν διαστήματα στα οποία κινδυνέψαμε σε αρκετές περιπτώσεις και μπορώ να πω ότι φανήκαμε και τυχεροί που δεν δεχθήκαμε άλλο γκολ.

Το αποτέλεσμα δεν είναι δίκαιο για την Ομόνοια, μπορούσε να σκοράρει άλλο ένα γκολ, είμαι ειλικρινής, αλλά κρατάω την προσπάθεια που έκαναν τα παιδιά, έδωσαν την ψυχή τους για να πάρουμε τους τρεις βαθμούς που είναι σημαντικοί για να πετύχουμε τους στόχους μας. Ο δρόμος είναι μακρύς, χρειαζόμαστε δουλειά για να βελτιωθούμε κι αυτό θα κάνουμε, να δουλέψουμε καθημερινά στις προπονήσεις ώστε να παρουσιάσουμε καλύτερο πρόσωπο στη συνέχεια. Ευχαριστώ τα παιδιά για την τεράστια προσπάθεια που έκαναν, ξαναλέω ότι είχαμε να αντιμετωπίσουμε μια εξαιρετική ομάδα».

Για την Ομόνοια: «Γνωρίζετε όλοι ότι πέρασα πάρα πολλά χρόνια στην Ομόνοια, αγαπήθηκα, αγάπησα τον κόσμο, τώρα είμαι επαγγελματίας προπονητής, κάνω τη δουλειά μου για την ομάδα μου κι αυτό που έχω να κάνω είναι να βλέπω το καλό της ομάδας μου. Αλλά δεν παύει να εκτιμώ και να υπάρχουν συναισθήματα για την Ομόνοια».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ