aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΔΟΞΑΜπασάδρε: «Αν έμπαινε αυτό το γκολ»

Μπασάδρε: «Αν έμπαινε αυτό το γκολ»

Οι δηλώσεις του προπονητή της Δόξας Βίκτορ Μπασάδρε, μετά την ήττα 1-3 από την Πάφος FC στο «Στέλιος Κυριακίδης»:

«Ήταν ένα παιχνίδι όπως το περιμέναμε. Γνωρίζαμε από πριν ότι η Πάφος είναι μια πολύ δυνατή ομάδα με πολύ καλούς ποδοσφαιριστές. Τα πρώτα 15-20 δεν μπήκαμε όπως έπρεπε και θέλαμε στο παιχνίδι. Για να είμαστε ειλικρινείς η Πάφος δεν είχε πολλές ευκαιρίες αλλά είχε κάποιες ξεκάθαρες που κατάφερε να τις κάνει γκολ και έτσι να κάνει πιο εύκολο το παιχνίδι της.

Όταν καταφέραμε να μειώσουμε στο σκορ είχαμε μια πολύ μεγάλη ευκαιρία για να καταφέρουμε να φέρουμε το παιχνίδι στα ίσα, δεν τα καταφέραμε. Αν έμπαινε αυτό το γκολ τώρα θα μιλούσαμε για ένα διαφορετικό παιχνίδι ή ίσως αποτέλεσμα. Στο τέλος της ημέρα η Πάφος ήταν καλύτερη από εμάς και πήρε μια καθαρή νίκη. Στην επανάληψη μπήκαμε διαφορετικά, προσπαθήσαμε να δημιουργήσουμε και να παίξουμε το δικό μας παιχνίδι.

Μπήκαμε πολύ καλύτερα ωστόσο ήρθε και το τρίτο γκολ της Πάφου και έγιναν πολύ πιο δύσκολα τα πράγματα για μας. Βλέπουμε τη συνέχεια, μετρούμε κάποιες σημαντικές επιστροφές μετά τις ιώσεις που είχαν. Είναι ένα παιχνίδι που μπορούμε να εξάγουμε τα δικά μας συμπεράσματα και να βελτιωθούμε στα κομμάτια που χρειάζεται».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ