aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΔΟΞΑΑρέσει περισσότερο

Αρέσει περισσότερο

Σε πολύ καλό δρόμο ενόψει της νέας σεζόν φαίνεται πως βρίσκεται η Δόξα, η οποία φιλικό με φιλικό στέλνει όλο και περισσότερα θετικά μηνύματα.

Στο προχθεσινό τεστ στο «Τάσος Μάρκου» απέναντι στο Παραλίμνι, οι πράσινοι πραγματοποιώντας πολύ καλή εμφάνιση έφτασαν σε μια εύκολη επικράτηση (4-1), με τον Λούκα Χατζηλούκα να βγάζει σημαντικά συμπεράσματα για τον τρόπο που αντιμετώπισε η ομάδα του το συγκεκριμένο παιχνίδι.

Ο Κύπριος τεχνικός είδε τους παίκτες του να προσπαθούν να κάνουν στην πράξη όσα δουλεύουν στις προπονήσεις τις τελευταίες εβδομάδες και στα θετικά στοιχεία που σημείωσε στο μπλοκάκι του ήταν η αγωνιστική προσήλωση και η σοβαρότητα με την οποία η ομάδα του αντιμετώπισε τον αντίπαλο.

Σήμερα η Δόξα θα δώσει άλλο ένα φιλικό παιχνίδι, αυτή τη φορά με αντίπαλο τη Αναγέννηση στη Δερύνεια (19:00) και αναμένεται να πάρουν χρόνο συμμετοχής σχεδόν όλοι οι παίκτες.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ