aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΔΟΞΑΑποκαλυπτικό: Κλειστοί άλλοι δύο

Αποκαλυπτικό: Κλειστοί άλλοι δύο

Όπως αποκάλυψε πριν από λίγο ο Πανίκος Θεοδοσίου στην εκπομπή «Βάλε ένα γκολ» του Active Radio (107.4 & 102.5 FM), άλλους δυο παίκτες έκλεισε η Δόξα Κατωκοπιας με στόχο ασφαλώς να καταφέρει να μπει στην πρώτη εξάδα. Αυτός είναι ο μεγάλος στόχος για την προσφυγική ομάδα, η οποία στην τρέχουσα περίοδο έχει καταφέρει με τον Κώστα Χριστοδούλου και τον Κώστα Σακκά να εντυπωσιάζει με την παρουσία της στο πρωτάθλημα.

Ο πρώτος είναι ο Πορτογάλος Ντουάρτε Βαλέντε 21 ετών, ο οποίος θα αποκτηθεί από την Εστορίλ. Ο Ντουάρτε είναι μέσος (8αρι) και σύμφωνα με αυτούς που τον παρακολούθησαν μπορεί να βοηθήσει την ομάδα της Δόξας, προσδίνοντας ποιότητα και παράλληλα περισσότερο  βάθος στην ομάδα.

Η δεύτερη κίνηση έχει να κάνει με τον Σκοπιανό Ντάρκο Γκλίσιτς . O Γκλίσιτς είναι 29 ετών γεννημένος στις 29 Σεπτέμβριου του 1991. Ο Γκλίσιτς μπορεί να καλύψει όλη την αριστερή πλευρά είτε ως είτε ως εξτρέμ. Προηγούμενη ομάδα ήταν η σκοπιανή Σκούμπι, που είναι στη δεύτερη θέση του πρωταθλήματος μετά από 18 αγώνες πρωταθλήματος.

Ο πρώτος ποδοσφαιριστής που έκλεισε η ομάδα της Κατωκοπιάς, είναι ο Φρεντερίκ Μπουγιότ, επιθετικός από την Γκαμπόν για τον οποίον κάναμε λόγο σε προηγούμενα ρεπορτάζ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ