aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΔΟΞΑΑπό ένα γκολ και από ένα βαθμό στο Μακάρειο

Από ένα γκολ και από ένα βαθμό στο Μακάρειο

Ισόπαλοι (1-1) έμειναν οι Δόξα και Εθνικός στο Μακάρειο Στάδιο στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Cyta. Ο Κοστόφσκι άνοιξε το σκορ για τον Εθνικό Άχνας στο πρώτο ημίχρονο (38′), με τον Καρλάο να ισοφαρίζει στην επανάληψη (66′) και να δίνει τον βαθμό στην ομάδα της Κατωκοπιάς.

Στους δύο βαθμούς η Δόξα και στους τέσσερις βαθμούς ο Εθνικός Άχνας μετά από τρεις αγώνες για την ομάδα του Λούκα Χατζηλούκαι και δύο για αυτήν του Γιώτη Εγκωμίτη.

Καλύτερη στον αγώνα ήταν η Δόξα, ωστόσο ήταν αρκετά άστοχη στην τελική της προσπάθεια. Από την άλλη, ο Εθνικός ήταν αρκετά καλά στημένος στο γήπεδο κατάφερε να προηγηθεί στο πρώτο ημίχρονο, με τον Κουντόμπνιακ να χάνει τεράστια ευκαιρία (83’) για να δώσει στην ομάδα του τους τρεις βαθμούς.

Η ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

Στάδιο: «Μακάρειο»

Δόξα (Λούκας Χατζηλούκας): Γκρεμσλ, Μουχτάρης, Ντερβίτ, Μπόλιεβιτς, Αλεξάνδρου, Τραϊσέφσκι, Μπραμπίγια, Μέσκα, Ασαμόα, Κάρλος, Καρλάο.

Εθνικός Άχνας (Γιώτης Εγκωμίτης): Μπογκατίνοφ, Κυπριανού, Μαρκόσκι, Χριστοφή, Γκλομπάρντ, Ι.Κονέ, Φοινίρης, Μιγκελίτο, Χουντόμπιακ, Παπαγεωργίου, Κοστόφσκι.

Σκόρερ: 66′ Καρλάο / 38′ Κοστόφσκι

Κίτρινες: Kαρλίτος 87′ / Γκλομπάρντ 48′, Φοινίρης 61′, Μπογκατίνοφ 90+1′

Αποβολές: -/-

Διαιτητής: Γιάννης Αναστασίου

Α’ Βοηθός: Παύλος Γεωργίου

Β’ Βοηθός: Ομηρος Τζιωρτζής

4ος: Ανδρέας Στρούθου

Παρατηρητής Διαιτησίας: Χρίστος Νικολαϊδης

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ