aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΔΟΞΑΑπαρτία πριν από το απαιτητικό οκταήμερο

Απαρτία πριν από το απαιτητικό οκταήμερο

Η διακοπή του πρωταθλήματος λόγω των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου έφερε τη Δόξα σε μίνι προετοιμασία δύο εβδομάδων. Κάτι που πιθανόν να αποδειχτεί βοηθητικό, καθώς ένα ζόρικο οκταήμερο περιμένει την προσφυγική ομάδα.

Αρχής γενομένης από μεθαύριο στο ΓΣΠ, όπου θα γίνει η αναμέτρηση με την Ομόνοια. Ακολούθως, θα διεξαχθεί μεσοβδόμαδα (14/7) το παιχνίδι της 1ης αγωνιστικής στο «ΑΕΚ Αρένα», το οποίο είχε αναβληθεί λόγω ευρωπαϊκών υποχρεώσεων της ΑΕΚ.

Τέλος, την ερχόμενη Κυριακή (18/9) είναι ορισμένο στο Μακάρειο το ματς με τον Ερμή, που θα είναι το πρώτο απέναντι σε αντίπαλο ίδιου βεληνεκούς. Μέχρι στιγμής, οι πράσινοι της Κατωκοπιάς αγωνίστηκαν με την ΑΕΛ στη Λευκωσία και ηττήθηκαν με 1-3.

Θετικό ενόψει του αυριανού αγώνα με το τριφύλλι είναι το γεγονός ότι υπάρχει απαρτία στις προπονήσεις. Κάτι που επιτρέπει στον Λούκα Χατζηλούκα να καταστρώσει το πλάνο της Δόξας δίχως προβλήματα.

Αν ισχύσει το ίδιο και μετά την απαιτητική αναμέτρηση στο ΓΣΠ, θα είναι ό,τι καλύτερο ενόψει των δύο παιχνιδιών που θα ακολουθήσουν εντός της εβδομάδας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ