aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΔΟΞΑΆπαντες παρόντες για την πρόκριση

Άπαντες παρόντες για την πρόκριση

Ο προπονητής της Δόξας, Έντουαρντ Ερανοσιάν, δεν έδωσε ούτε ένα ρεπό στους ποδοσφαιριστές του. Θέλει να τους διατηρήσει σε εγρήγορση ώστε την Τετάρτη, να παρουσιαστούν στην καλύτερη δυνατή κατάσταση, εξασφαλίζοντας το εισιτήριο για την «οκτάδα» του κυπέλλου, αν βέβαια επαναρχίσουν οι υποχρεώσεις μετά την αποχή των διαιτητών.

Η Δόξα, υπενθυμίζουμε, είχε κερδίσει με 2-0 το Παραλίμνι εκτός έδρας, οπότε έχει ξεκάθαρο πλεονέκτημα για να περάσει στον επόμενο γύρο της διοργάνωσης. Ο προπονητής της ομάδας δεν αντιμετωπίζει κανένα αγωνιστικό πρόβλημα. Όλοι οι ποδοσφαιριστές βρίσκονται στη διάθεσή του ενόψει του επαναληπτικού ματς με την Ένωση.

Ασφαλώς, το μεγαλύτερο βάρος στη Δόξα πέφτει στο πρωτάθλημα και δη, στη μάχη για να αποφύγει τη διαβάθμιση. Πλην όμως, σε καμία περίπτωση δεν αδιαφορούν για τον θεσμό του Κυπέλλου. Υπενθυμίζουμε πως οι πράσινοι της Κατωκοπιάς ολοκλήρωσαν τις προσθήκες για την τρέχουσα μετεγγραφική περίοδο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ