aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΔΟΞΑΑντίπαλοι με διαφορετικά δεδομένα

Αντίπαλοι με διαφορετικά δεδομένα

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΒΑΛΑΝΙΔΗ

Μάχη του βυθού θα διεξαχθεί στο Μακάρειο (17:00), ανάμεσα σε αντίπαλους με διαφορετικά βαθμολογικά δεδομένα. Η Δόξα προέρχεται από δύο συνεχόμενες νίκες και μία ισοπαλία με την Ανόρθωση, βρίσκεται στους 28 βαθμούς και με νέα επιτυχία θα απομακρυνθεί εφτά βαθμούς από την επικίνδυνη ζώνη. Εκεί βρίσκεται η σημερινή αντίπαλός της Ένωση Νέων Παραλιμνίου, η οποία δέχτηκε δύο ήττες στη σειρά και ενδεχόμενη νέα θα της δημιουργήσει σοβαρά προβλήματα.

Ως εκ τούτου, για τη γηπεδούχο δεν θα είναι το τέλος του κόσμο ενδεχόμενη αποτυχία. Ωστόσο έχει την ευκαιρία να… αναπνεύσει πολύ πιο βαθιά βαθμολογικά και να δει με μεγαλύτερη σιγουριά και αυτοπεποίθηση τη συνέχεια. Αντιθέτως, για τη φιλοξενούμενη μοιάζει απαγορευτική η λέξη ήττα, ενώ ούτε η ισοπαλία θα είναι ό,τι καλύτερο γι’ αυτήν.
Απών από πλευράς πρασίνων θα είναι ο Μπέντζαμιν Ασαμόα, ο οποίος αποβλήθηκε στο παιχνίδι με την Ανόρθωση, καθώς και ο -εδώ και καιρό παροπλισμένος- Λαμίν Μπα. Στον αντίποδα, οι βυσσινί θα αγωνιστούν δίχως τους τραυματίες Μπόρις Κλέιμαν, Βασίλη Βαλλιάνο, Αντώνη Κουμή, Λοΐζο Κοσμά και Κρίστη Ανδρέου, καθώς και τον τιμωρημένο Αγγελή Αγγελή.

Πάμε τώρα στο επικρατέστερο σενάριο ενδεκάδας για τις δύο ομάδες. Ο προπονητής της γηπεδούχου Λούκας Χατζηλούκας είναι πιθανό να παρατάξει το ακόλουθο αρχικό σχήμα: Γκρεμσλ, Περέιρα, Μουχτάτης, Μιτρέα, Αλεξάνδρου, Ζατλ, Τίνκου, Μπόλιεβιτς, Κάρλος, Παπαφώτης, Μπατίν. Θέση στο αρχικό σχήμα διεκδικούν επίσης οι Σωτηρίου, Νελσίνιο και Αρτάβε. Από την πλευρά του, ο τεχνικός της φιλοξενούμενης Κάριτ Φελκ, θα παρατάξει κατά πάσα πιθανότητα την ακόλουθη ενδεκάδα: Πέτρου, Αμπαρτζουμιάν, Φυτανίδης, Κυριάκου, Ολίβα, Πίττας, Ριέρα, Ένοχ, Σάρατε, Ουντόζι, Αντωνίου. Την πόρτα του αρχικού σχήματος κτυπούν επίσης οι Γκοζλάν και Μαϊσουράντζε.

* Διαιτητής της σημερινής συνάντησης στο Μακάρειο θα είναι ο Γιώργος Νικολάου, βοηθοί θα είναι οι Στέλιος Νικήτα και Ομηρος Τζιωρτζής, ενώ τέταρτος διαιτητής ορίστηκε ο Αναστάσης Αναστάση. Παρατηρητής διαιτησίας θα είναι ο Κώστας Καπιτανής.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ