aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΔΟΞΑΑνέβηκαν οι Κένιντι και Σάντσεθ

Ανέβηκαν οι Κένιντι και Σάντσεθ

Οι Γουίλσον Κένιντι και Εμίλιο Σάντσεθ ανέβασαν ρυθμό και συμμετείχαν σε μεγάλο μέρος των τελευταίων προπονήσεων. Γεγονός που σημαίνει ότι πλησιάζει η ώρα που θα ακολουθήσουν ολόκληρο το πρόγραμμα εκγύμνασης της Δόξας. Αμφότεροι αναμένεται ότι θα ξεπεράσουν τον τραυματισμό τους μέχρι την κρίσιμη αναμέτρηση με την Καρμιώτισσα, που θα διεξαχθεί το Σάββατο 1η Απριλίου.

Με τα δεδομένα που ισχύουν προς το παρόν, μόνο ο Αλεξάντρε Νέγκρι δεν υπολογίζεται για το ματς με την ομάδα των Πάνω Πολεμιδιών. Ο κυπριοποιημένος Βραζιλιάνος τερματοφύλακας αποβλήθηκε στο παιχνίδι της 28ης αγωνιστικής με τον Άρη (1-4).

Ο Σάββας Πουρσαϊτίδης έχει κάθε λόγο να ευελπιστεί πως δεν θα προκύψει νέο όνομα στο απουσιολόγιό του. Διότι στο επικείμενο ματς της 29ης στροφής του μαραθωνίου, η νίκη μοιάζει με επιτακτική ανάγκη.

Κάτι απολύτως λογικό από τη στιγμή που οι πράσινοι ψάχνουν την ευκαιρία, για να ανακτήσουν τις ελπίδες τους για παραμονή. Ο Ελλαδίτης προπονητής θα προπονήσεις σήμερα τους ποδοσφαιριστές του και σκοπεύει να τους δώσει ρεπό το Σαββατοκύριακο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ