aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΔΟΞΑΑνεβασμένη και αποφασισμένη

Ανεβασμένη και αποφασισμένη

Οι τρεις σερί νίκες επί της Αλκής (4-0), ΑΠΟΕΛ (5-2) και Παραλιμνίου (2-1) έχουν προσδώσει επιπρόσθετη δυναμική στη Δόξα. Και ασφαλώς, στην ομάδα της Κατωκοπιάς θέλουν να δώσουν συνέχεια στο σημερινό δύσκολο παιχνίδι απέναντι στην ΑΕΚ ώστε να ενισχύσουν τις πιθανότητες για μια πάρα πολύ καλή στο τρέχον πρωτάθλημα.

Αναγνωρίζουν προφανώς τον υψηλό βαθμό που έχει η εκτός έδρας αποστολή, αλλά δεν πτοούνται. Εάν αμυνθούν αποτελεσματικά, πιστεύουν ότι διαθέτουν τους παίκτες στη μεσοεπιθετική γραμμή για να προκαλέσουν προβλήματα στην αντίπαλο. Ο Λούκας Χατζηλούκας έχει προετοιμάσει τους ποδοσφαιριστές του όσο γινόταν καλύτερα και αισιοδοξεί πως παίζοντας έξυπνα και πρωτίστως συγκεντρωμένα, θα διεκδικήσουν το βαθμολογικό όφελος απέναντι σε ένα ομολογουμένως ποιοτικό σύνολο.

Χωρίς τον Βλαντιμίρ Μπόλιεβιτς θα αντιμετωπίσει την ΑΕΚ στην «Αρένα» για την 6η αγωνιστική του η Δόξα. Ο Μαυροβούνιος μέσος μετακόμισε από την ομάδα της Λάρνακας στη Δόξα και όπως έγραψε χθες το Goal.com.cy, υπάρχει «συμφωνία κυρίων» μεταξύ των δύο πλευρών, ώστε ο 30χρονος μέσος να μην αγωνιστεί κόντρα στην τέως του ομάδα. Δεν υπολογίζονται επίσης οι τραυματίες Μπα και Άδωνη.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ