aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΔΟΞΑΑνδρονίκου: «Δεχθήκαμε γκολ δυστυχώς από εκεί που δουλέψαμε»

Ανδρονίκου: «Δεχθήκαμε γκολ δυστυχώς από εκεί που δουλέψαμε»

Ο Νίκος Ανδρονίκου φάνηκε απογοητευμένος στη συνέντευξη Τύπου μετά την ήττα 1-3 της Δόξας της ΑΕΛ. Ο λόγος ήταν ότι η ομάδα του δέχτηκε γκολ από στατικές φάσεις, ενώ είχε δουλέψει στις προπονήσεις για να αποφύγει αυτό ακριβώς:

«Είχαμε ανοιχτό αγώνα από τις δύο ομάδες, το ξέραμε από πριν, χωρίς κάποιο βαθμολογικό λόγο, η νίκη ήταν καθαρά για γόητρο. Στο πρώτο ημίχρονο η ΑΕΛ δεν ήταν καλύτερη από εμάς, ισορροπημένος αγώνας, δεχθήκαμε γκολ δυστυχώς από εκεί που δουλέψαμε, ξέραμε πως είναι επικίνδυνη στις στατικές φάσεις. Δεχθήκαμε το δεύτερο γκολ που έγειρε την πλάστιγγα. Στο δεύτερο ημίχρονο η ΑΕΛ ήταν καλύτερη, ήταν ξεκάθαρο, πέτυχε τρίτο γκολ, είχε κι ένα δοκάρι πάλι από στημένη φάση, εμείς έχουμε τον τελευταίο αγώνα με την ΠΑΕΕΚ, θέλουμε να τελειώσουμε με νίκη και να προγραμματιστούμε για τη νέα χρονιά για να είμαστε πιο δυνατοί στο νέο πρωτάθλημα που θεωρώ θα είναι ακόμη πιο δυνατό από το φετινό».

Ακολούθως εξέφρασε τις σκέψεις του για τον σχεδιασμό, κατόπιν σχετικής ερώτησης: «Αλλαγές στο ρόστερ θα γίνουν σίγουρα, είναι δεδομένο. Θα μιλήσουμε με τον πρόεδρο και τον τεχνικό διευθυντή και οπωσδήποτε θα προχωρήσουμε σε αλλαγές. Όχι σήμερα, για όνομα του Θεού, έχουμε ακόμη έναν αγώνα, ακόμη τώρα γνωρίζω τα παιδιά. Ξέρουμε τις δυσκολίες, λίγος κόσμος, αγωνίζεται σχεδόν μόνος ο πρόεδρος αλλά η ομάδα εδώ και χρόνια είναι στην πρώτη κατηογρία. Θα είναι πλεονέκτημα η Περιστερώνα, δούλεψα σε αυτό το γήπεδο και ξέρω πως θα είναι πλεονέκτημα».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ