aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΔΟΞΑΑναζητούνται... γκολτζήδες

Αναζητούνται… γκολτζήδες

Το επιθετικό πρόβλημα συντροφεύει τη Δόξα από την αρχή του πρωταθλήματος και τα 11 γκολ ενεργητικό την κατατάσσουν ως την πιο αναποτελεσματική ομάδα της Α’ Κατηγορίας. Άλλο ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι η απουσία ενός ικανού σκόρερ, με αποτέλεσμα να μην υπάρχει ποδοσφαιριστής με περισσότερα από δύο γκολ.

Στο προηγούμενο πρωτάθλημα δέσποζε η μορφή του Μπεράτ Σαντίκ, ο οποίος σε μισή σεζόν είχε σκοράρει 12 φορές, ενώ ο Λουίς Κάρλος και ο Πάουλ Μπατίν (επίσης σε μισή σεζόν) είχαν αντιστοίχως οκτώ και έξι γκολ.

Η διαφορά είναι σαν τη γη με τον ουρανό και για να φτάσει η Δόξα στα 11 τέρματα, σκόραραν οι Λουίς Κάρλος (2), Μπέντζαμιν Ασαμόα (2), Ντοριάν Ντερβίτ (1), Ίταλο ντε Καρβάλιο (1), Βασίλης Παπαφώτης (1), Καρλίτος (1), Μάρκος Χαραλάμπους (1), Καρλάο (1) και Κριστοφέρ Γκλομπάρντ (αυτογκόλ / Εθνικός).

Το Ιανουάριο αποκτήθηκε ο σέντερ μπακ Ζορζίνιο από τους πράσινους, οι οποίοι ήλπιζαν ότι θα έδινε επιθετικές λύσεις. Ωστόσο, στο πρωτάθλημα παραμένει άσφαιρος σε τέσσερα ματς, ενώ είδε δίχτυα μόνο μία φορά στο παιχνίδι κυπέλλου με την Ένωση Νέων Παραλιμνίου στο Μακάρειο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ