aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΔΟΞΑΑναμφίβολα, πρόκειται για πλήγμα

Αναμφίβολα, πρόκειται για πλήγμα

Παρελθόν από τη Δόξα θα πρέπει να θεωρείται ο Μπεράτ Σαντίκ, μετά από επιθυμία του ιδίου. Σε συνάντηση του μάνατζερ του Φινλανδού επιθετικού με τη διοίκηση της προσφυγικής ομάδας οριστικοποιήθηκε η λύση της συνεργασίας.

Ο όρος στο συμβόλαιο του που ανέφερε ότι μπορούσε να αποχωρήσει χωρίς τη συγκατάθεση των Κατωκοπιτών μέχρι τις 20 Ιανουαρίου έπαιξε σημαντικό ρόλο στην εξέλιξη της υπόθεσης και πλέον η προσφυγική ομάδα χάνει το πιο σημαντικό της όπλο.

Πρόκειται για μεγάλο πλήγμα στη Δόξα, καθώς χάνει τον πρώτο της σκόρερ, όμως από τη στιγμή που ήταν επιθυμία του ποδοσφαιριστή να αποχωρήσει, δεν μπορούσε να μη συναινέσει.

Ο Σαντίκ κατά πάσαν πιθανότητα θα βρίσκεται στο παιχνίδι της Δευτέρας κόντρα στην ΑΕΚ και ακολούθως θα ενσωματωθεί στη νέα του ομάδα, η οποία θα είναι η Ταραγόνα. Στην ομάδα της Κατωκοπιάς ήδη έχουν ξεκινήσει διεργασίες για την εξεύρεση του αντικαταστάτη του και βρίσκονται σε επαφές με κάποιους ποδοσφαιριστές.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ