aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΔΟΞΑΑυτό που θέλει να δει με τον ΑΠΟΕΛ

Αυτό που θέλει να δει με τον ΑΠΟΕΛ

Ο κόουτς της Δόξας, Έντουαρντ Ερανοσιάν, με το πέρας του παιχνιδιού με το Παραλίμνι, ήταν εμφανώς ικανοποιημένος για την πρόκριση της ομάδας του στην επόμενη φάση του Κυπέλλου. Ωστόσο, έκανε αναφορά στους επόμενους αγώνες στο πρωτάθλημα, αλλά και στο πρόβλημα του σκοραρίσματος.

Ιδιαίτερα το τελευταίο σκέλος είναι κάτι που τον προβληματίζει, αφού βλέπει τους παίκτες του να σπαταλούν αρκετές ευκαιρίες, κάτι που μοιραία κάνει το έργο τους πολύ πιο δύσκολο. Πιστεύει πως επιβάλλεται να ηρεμήσουν, να είναι πολύ πιο συγκεντρωμένοι ώστε να αυξήσουν τις πιθανότητες υλοποίησης των στόχων τους.

Αύριο, απέναντι στον ΑΠΟΕΛ, προσδοκά πως θα μετουσιώσουν οι παίκτες του τις φάσεις που θα δημιουργήσουν σε γκολ, αποσπώντας μέσα στο Μακάρειο Στάδιο το βαθμολογικό όφελος. Πρόκειται για ένα 90λεπτο αρκετά δύσκολο, κόντρα σε μία ομάδα που προέρχεται από τρία διαδοχικά ατυχή αποτελέσματα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ