aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΔΟΞΑΆφησε πίσω την ήττα…

Άφησε πίσω την ήττα…

Μπορεί στο τελευταίο παιχνίδι πρωταθλήματος να απέτυχε η Δόξα, αλλά η ήττα από την Πάφος FC με 2-3 στο «Στέλιος Κυριακίδης» δεν την πήρε από κάτω. Ειδικά από τη στιγμή που γνώριζαν οι πράσινοι εκ των προτέρων ότι το έργο τους στην έδρα των γαλάζιων ήταν έτσι κι αλλιώς υψηλής δυσκολίας. Όπως γράψαμε και χθες, βόλεψε και ότι δεν νίκησε η Ένωση Νέων Παραλιμνίου (2-2 με την Ανόρθωση), γεγονός που την κρατά τρεις βαθμούς μακριά από τη Δόξα.

Από εκεί και πέρα, η αναμέτρηση του περασμένου Σαββάτου έχει περάσει στο παρελθόν. Ο Λούκας Χατζηλούκας και οι ποδοσφαιριστές του έστρεψαν την προσοχή τους στο παιχνίδι με την Αλκή, το οποίο θα διεξαχθεί την Κυριακή 5 Μαΐου και κρίνεται αποφασιστικής σημασίας. Ειδικά από τη στιγμή που η Ένωση θα αγωνιστεί με τον ουραγό και υποβιβασμένο Ερμή και έχει πιθανότητες για το τρίποντο, η ομάδα της Κατωκοπιάς δεν θέλει με τίποτα να βρεθεί με το πέρας της 30ής αγωνιστικής σε δεινή θέση.

Όσο για την προετοιμασία, σημαντικά προβλήματα δεν υπάρχουν. Η κατάσταση του Αλφόνσο Αρτάβε θα αξιολογηθεί και από τη στιγμή που μεσολαβούν 12 ημέρες ώς το παιχνίδι με την «Αθάνατη» στο Μακάρειο, υπάρχουν πιθανότητες για να τεθεί στη διάθεση του Χατζηλούκα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ