aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΔΟΞΑΔόξα των αρνητικών ανατροπών

Δόξα των αρνητικών ανατροπών

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΒΑΛΑΝΙΔΗ

Πριν από το προψεσινό ματς με την Ομόνοια, ίσως να δήλωνε ικανοποιημένος ο Λούκας Χατζηλούκας αν του έλεγε κάποιος ότι η Δόξα θα έφευγε με βαθμό από το ΓΣΠ. Έτσι όπως διαμορφώθηκε το 2-2 στο 90’+3, όμως, και ενώ ώς το 80’ ήταν 2-0 το σκορ για τους φιλοξενούμενους, σαφώς και τους έμεινε η πίκρα τελικά.

Μόνο που δεν είναι η πρώτη φορά, αφού η… επαναλαμβανόμενη σύμπτωση συνεχίζεται! Οι πράσινοι της Κατωκοπιάς προηγήθηκαν σε άλλα εφτά παιχνίδια στην τρέχουσα σεζόν, δίχως να καταφέρουν να φύγουν νικητές από το γήπεδο. Τρεις φορές σε αυτά τα ματς πήραν ισοπαλία και πέντε ηττήθηκαν. Οκτώ ματς ασφαλώς είναι αρκετά κατατοπιστικό δείγμα της δυσκολίας για υπεράσπιση του προβαδίσματος.

Το θέμα είναι ότι η Δόξα δεν μπορεί να αισθάνεται ασφαλής στη μάχη για τη σωτηρία. Εντούτοις, της δίδεται η ευκαιρία στις εναπομείνασες δύο αγωνιστικές της α’ φάσης να μπει με γερό προβάδισμα στα πλέι άουτ. Θα αναμετρηθεί κατά σειρά με τον Ερμή (Μακάρειο) και την Πάφος FC («Στέλιος Κυριακίδης»), ματς που μπορούν να της αποφέρουν ικανοποιητική «σοδειά».

Για το παιχνίδι με τους μαυροκόκκινους, που θα διεξαχθεί την ερχόμενη Κυριακή, δεν θα έχει δικαίωμα συμμετοχής ο «κιτρινισμένος» Κωνσταντίνος Σωτηρίου. Όσο για τον Αλφόνσο Αρτάβε, ο οποίος δεν αγωνίστηκε προχθές, θα προσπαθήσει να τεθεί στη διάθεση του Χατζηλούκα για το ματς της 21ης αγωνιστικής.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ