aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΔΟΞΑΔόξα - Παραλίμνι: Η μια για να τελειώνει, η άλλη για να ελπίζει

Δόξα – Παραλίμνι: Η μια για να τελειώνει, η άλλη για να ελπίζει

TOY NIKOY MOYΛΑΖΙΜΗ

Σπουδαίας βαθμολογικής σημασίας είναι το παιχνίδι που θα διεξαχθεί σήμερα στην Περιστερώνα. Η Δόξα υποδέχεται το Παραλίμνι (19:00, Cytavision1) στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής του δεύτερου ομίλου της β’ φάσης του πρωταθλήματος.

Η γηπεδούχος ομάδα θα ψάξει τη νίκη για να ανασάνει, κι ας μην «κλειδώνει» την παραμονή της μαθηματικά και από την άλλη, η φιλοξενούμενη για να μειώσει στους 4 βαθμούς τη διαφορά και να συνεχίσει να ελπίζει. Σε διαφορετική περίπτωση θα μοιάζει ακατόρθωτο.

Η Δόξα, που προέρχεται από δύο σερί ήττες και τέσσερις αγώνες χωρίς νίκη, θα επιδιώξει να αξιοποιήσει την έδρα της και να εκτοξεύσει τη διαφορά από τη σημερινή αντίπαλό της στους 10 βαθμούς. Δεν πάει άλλο, λένε στην ομάδα της Κατωκοπιάς, που πιστεύουν στις δυνατότητές τους και είναι αποφασισμένοι για το τρίποντο.

Για το Παραλίμνι είναι απλά τα πράγματα: Κερδίζει και μπαίνει για τα καλά στο «κόλπο» της, αλλιώς όλα τελειώνουν σήμερα. Στην α’ φάση οι βυσσινί πέρασαν νικηφόρα από την Περιστερώνα, ίσως στην καλύτερη φετινή εμφάνισή τους και θέλουν να κάνουν το ίδιο και σήμερα, σ’ ένα κομβικής σημασίας παιχνίδι.

Ο Σακκάς αναμένεται να προβεί σε κάποιες αλλαγές στο αρχικό σχήμα, σε αντίθεση με τον Σατσιά, που θα παρουσιάσει την ομάδα του με την πετυχημένη συνταγή του προηγούμενου αγώνα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ