aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΔΟΞΑΔόξα - ΠΑΕΕΚ 0-0: Όλα στο μηδέν (vid)

Δόξα – ΠΑΕΕΚ 0-0: Όλα στο μηδέν (vid)

Ισόπαλη με 0-0 έληξε η αναμέτρηση ανάμεσα σε Δόξα και ΠΑΕΕΚ, για την τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος. Σε ένα βαθμολογικά αδιάφορο παιχνίδι, αφού τα πάντα είχαν κριθεί από καιρό, οι δύο ομάδες το… πάλεψαν για να κλείσουν με τον καλύτερο τρόπο τη σεζόν, χωρίς όμως επιτυχία.

«Αντίο» στην Α’ Κατηγορία από τους Κερυνειώτες που επιστρέφουν στη Β’ Κατηγορία, μετά από μια ιστορική πρώτη σεζόν στα… σαλόνια. Με 17 βαθμούς τερμάτισε στην τελευταία θέση της βαθμολογίας, με απολογισμό τρεις νίκες, οκτώ ισοπαλίες και 21 ήττες.

Στους 32 βαθμούς η ομάδα της Κατωκοπιάς που ετοιμάζεται ήδη για τη νέα σεζόν και την 17η συμμετοχή της στην Α’ Κατηγορία. Ολοκλήρωσε το πρωτάθλημα με απολογισμό επτά νίκες, ένδεκα ισοπαλίες και 14 ήττες.


Η ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

Δόξα (Νίκος Ανδρονίκου): Πρινιωτάκης, Μέσκα, Σάιθ, Αντενόν, Καραμανώλης, Κοβάσεβιτς, Ασαμόα, Τιτζιανί, Ντρολέ, Σάσι, Σαντίκ.

ΠΑΕΕΚ (Κυριάκος Προκοπίου): Μαυρομούστακος, Αριστοτέλους, Σουμαόρο, Ομπανόρ, Κούρος, Χαραλάμπους, Παττίχης, Φαν Αμερόνγκεν, Βαρέλα, Ενόχ, Νούνιτς.

Σκόρερ: – / –

Κίτρινες: – / –

Αποβολές: – / –

Στάδιο: Μακάρειο.

Διαιτητής: Χατζηγεωργίου Παναγιώτης.

Α’ Βοηθός Διαιτητής: Σωκράτους Κυριάκος.

Β’ Βοηθός Διαιτητής: Χαραλάμπους Γιώργος.

4ος Διαιτητής: Χατζηβασιλείου Θωμάς.

VAR: Κώστα Ροβέρτος.

AVAR: Σωτηρίου Μιχάλης.

Παρατηρητής: Κυριάκου Αγγέλα.


ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ