aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΔΟΞΑΔόξα – Ολυμπιακός: Μηδέν από μηδέν, μηδέν...

Δόξα – Ολυμπιακός: Μηδέν από μηδέν, μηδέν…

Σε ένα ματς όπου καταγράφηκαν 36 φάουλ (!), οι διπλάσιες λανθασμένες μεταβιβάσεις και δόθηκαν 7 (δικαιολογημένες) κίτρινες κάρτες, Δόξα και Ολυμπιακός ξέχασαν το θέαμα στα… αποδυτήρια, με αποτέλεσμα να μείνουν στο 0-0, αποτέλεσμα που δεν αφήνει κανέναν εκ των δύο ευχαριστημένο.

Οι ψεσινοί μονομάχοι στο Μακάρειο Στάδιο επιστράτευσαν στενό μαρκάρισμα, ο ένας στα «ατού» του άλλου και έβγαλαν ψηλές πιέσεις. Υπήρξε πειθαρχία στην τακτική και σε κανένα σημείο δεν ξεχώρισε η ποιότητα παικτών που μπορούσαν να κάνουν τη διαφορά.

Αυτός που καιγόταν περισσότερο για τη νίκη και το έδειξε πολύ περισσότερο κατά το τελευταίο δεκάλεπτο, δεν ήταν άλλος από τον Ολυμπιακό. Η είσοδος στον αγώνα του Πεχλιβάνη, η αλήθεια είναι πως έδωσε την απαιτούμενη πνοή στους μαυροπράσινους, με τον Κύπριο εξτρέμ να χάνει τρεις σημαντικές φάσεις για να σκοράρει (83΄, 85΄, 90’+2). Οι Τακτακαλίτες, απέτυχαν για έβδομο διαδοχικό παιχνίδι στο πρωτάθλημα να πανηγυρίσουν τη νίκη και με 17 βαθμούς στο ταμείο, όχι μόνο έχασαν κάθε ελπίδα για να διεκδικήσουν μία θέση στην εξάδα, αλλά μπλέκονται στη ζώνη του υποβιβασμού.

Στη Δόξα, από την άλλη, σε άλλο ένα παιχνίδι έλαμψε η απουσία του Σαντίκ. Ξέχωρα από την αποχώρηση του Μπλαντέ που επίσης έκανε τη διαφορά, οι πράσινοι δεν σκόραραν για δεύτερο διαδοχικό ματς και με 18 βαθμούς, κάθε άλλο παρά άνετα αισθάνονται.

Χθες βράδυ, γενικώς, οι δύο ομάδες παρουσίασαν μετριότατο θέαμα. Ο ρυθμός ήταν αργός, υπήρχαν πολλές διακοπές και σημειώθηκαν ελάχιστες ευκαιρίες. Οι τερματοφύλακες δήλωσαν το «παρών» τους σε όσες φάσεις χρειάστηκε και κράτησαν το μηδέν.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ