aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΔΟΞΑΔόξα: Οι Βραζιλιάνοι, οι Γάλλοι και οι άλλοι

Δόξα: Οι Βραζιλιάνοι, οι Γάλλοι και οι άλλοι

Η Δόξα έχει στο έμψυχο δυναμικό της 12 μη Κύπριους ποδοσφαιριστές του καταλόγου Α. Με όσους παρέμειναν από την περασμένη σεζόν και όσους αποκτήθηκαν στην τρέχουσα μετεγγραφική περίοδο, μαζεύτηκαν εννιά διαφορετικές εθνικότητες.

Τη μερίδα του λέοντος κατέχουν οι Βραζιλιάνοι. Οι Λούκας Μπαρμπίλια και Αλεξάντρε Καρλάο βρήκαν τον Λουίς Κάρλος και έγιναν τρεις οι ποδοσφαιριστές από τη χώρα του καφέ. Ακολουθούν οι Γάλλοι, με ένα δίδυμο. Ο Λαμίν Μπα επανεντάχθηκε στους πράσινους, δείχνοντας ότι έχει ξεπεράσει τον τραυματισμό του και θα έχει για παρέα τον νεοαποκτηθέντα συμπατριώτη του Ντοριάν Ντερβίτ.

Από εκεί και πέρα, στις τάξεις της Δόξας υπάρχει Αυστριακός (Αρμίν Γκρεμσλ), Ισπανός (Αλφόνσο Αρτάβε), Σκοπιανός (Ντούσκο Τραϊτσέφσκι), Μαυροβούνιος (Βλάντιμιρ Μπόλιεβιτς), Γκανέζος (Μπέντζαμιν Ασαμόα), Πορτογάλος (Ζε Βαλέντε) και Ρουμάνος (Ρουμανία). Απομένουν ωστόσο 36 ημέρες ώς το τέλος της μετεγγραφικής περιόδου και είναι πιθανό στο διάστημα που μεσολαβεί να διαφοροποιηθεί ο… χάρτης.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ