aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΔΟΞΑΔόξα – Νέα Σαλαμίνα 0-1: Ερυθρόλευκο διπλό, κράτησε «ζωντανό» το Παραλίμνι (vid)

Δόξα – Νέα Σαλαμίνα 0-1: Ερυθρόλευκο διπλό, κράτησε «ζωντανό» το Παραλίμνι (vid)

Η Νέα Σαλαμίνα επικράτησε στην Κατωκοπιά με 1-0 της Δόξας, για την προτελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος, χάρις σε γκολ του Σαλάλιχ στο 77’. Αποτέλεσμα που αφήνει ανοιχτούς λογαριασμούς ανάμεσα σε Δόξα και Παραλίμνι, όσον αφορά τη «μάχη» της παραμονής. Αυτή θα κριθεί στην τελευταία αγωνιστική και στις αναμετρήσεις ΑΕΛ – Δόξα, Ανόρθωση – Παραλίμινι.

Δεύτερη διαδοχική νίκη για τους ερυθρόλευκους και 16η στο φετινό πρωτάθλημα, που τους ανεβάζει στους 55 βαθμούς και τους διατηρεί στη 2η θέση του β’ γκρουπ. Στους 38 βαθμούς και στο +1 από τη ζώνη του υποβιβασμού έμεινε η ομάδα της Κατωκοπιάς, που έχασε τεράστια ευκαιρία στις καθυστερήσεις να ισοφαρίσει, όταν ο Σαντίκ αστόχησε από το σημείο του πέναλτι.


Η ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

Δόξα (Κώστας Σακκάς): Σισκόφσκι, Στυλιανού (89′ Μέσκα), Αντενόν, Καραμανώλης, Κοβάσεβιτς, Μπένι, Τραϊτσέφσκι, Ίλιτς (65′ Τιντζιανί), Ασάντε, Τρούγιτς, Σαντίκ (65′ Ασαμόα).

Νέα Σαλαμίνα (Χριστόδουλος Χριστοδούλου): Κίσσας, Λεούκο, Μαλεκκίδης, Άδωνη, Οφόρι (68′ Μαργκάσα), Μάτζεκ, Κλίμοβιτς (46′ Ντιακιτέ), Κουμουρής, Φράγκος (68′ Καρλίτος), Μποτεάκ (77′ Σαλαλίχ), Ντορεγκαράι (32′ Τολεμές).

Σκόρερ: – / Σαλαλίχ 84′

Κίτρινες: Στυλιανού, Τρούγιτς / Κουμουρής, Οφόρι, Φράγκος, Μαργκάσα

Αποβολές: – / –

Στάδιο: «Κατωκοπιά-Επιστροφή / Γλαύκος Κληρίδης».

Διαιτητής: Αργυρού Μ. Ανδρέας.

Α’ Βοηθός Διαιτητής: Δημητριάδης Μάριος.

Β’ Βοηθός Διαιτητής: Τουμάζου Ανδρέας.

4ος Διαιτητής: Αντωνίου Μάριος.

VAR: Χριστοφόρου Μάριος.

AVAR: Λαζάρου Ιωάννης.

Παρατηρητής: Τσαγγάρης Μάριος.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ