aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΔΟΞΑΔόξα - Καρμιώτισσα: Ο Χιτσκοκ ήθελε «Χ» (vid)

Δόξα – Καρμιώτισσα: Ο Χιτσκοκ ήθελε «Χ» (vid)

ΤΟΥ ΙΑΚΩΒΟΥ ΚΑΚΟΥΡΗ

Ήταν μία από τις «αδικημένες» ομάδες της τρέχουσας περιόδου στις πέντε αγωνιστικές που προηγήθηκαν. Θα μπορούσε να πάρει περισσότερα από τον ΑΠΟΕΛ (2-2) στην πρεμιέρα, άξιζε πολύ περισσότερα στην αναμέτρηση με την Ομόνοια στο ΓΣΠ (1-0) όταν ηττήθηκε και με λίγη τύχη θα έπαιρνε το τρίποντο κόντρα στο Παραλίμνι (0-0). Για την Καρμιώτισσα του Χρύση Μιχαήλ, ο λόγος, που συνέχισε τις πολύ καλές της εμφανίσεις, αλλά ενώ ήταν μπροστά στο σκορ με 3-0, δεν κατάφερε να νικήσει την σκληροτράχηλη και αήττητη Δόξα Κατωκοπιάς!

Τελικό αποτέλεσμα 3-3 σε μια ματσάρα στο Μακάρειο. Αν ήταν ανάμεσα σε μεγάλες ομάδες θα ήταν σημείο αναφοράς για πολλά χρόνια…

Κομβικό σημείο στην αναμέτρηση το 48ο λεπτό όταν οι Κατωκοπίτες διαμαρτυρήθηκαν έντονα ότι η μπάλα είχε περάσει την τελική γραμμή στην απόκρουση του Τούμπα, αλλά η ισοφάριση δεν «μέτρησε». Στην κόντρα η Καρμιώτισσα κέρδισε φάουλ, με το οποίο ο Ρομό έγραψε το 0-2. Οι γηπεδούχοι έκαναν παιδαριώδη λάθη και τα πλήρωσαν πολύ ακριβά. Το 0-1 πέτυχε ο Μομό Σασί μετά από κλέψιμο (33’), στο 0-2 ο τερματοφύλακας της Δόξας είπε στον Ρομό «πάρε βάλε» (50’) και στο 0-3 έγινε διώξιμο – ασιστ στον Χατζηβασίλη που νίκησε τον ανυπεράσπιστο Σισκόφσκι (63′).

Η Δόξα άργησε να «ξυπνήσει», αλλά για ένα μισάωρο στο τέλος κυριάρχησε, κυνήγησε το θαύμα κι έγινε! Κατάφερε να μειώσει σε 1-3 στο 69’ με τον Κίκας, σε 2-3 με τον Σαντίκ στο 90’, είχε καταπληκτική ευκαιρία να ισοφαρίσει στο 90’+1 κι έφτασε στο 3-3 στο 90’+3 με τον Κίκας.

H TAYTOTHTA TOY AΓΩΝΑ

Δόξα (Κώστας Σακκάς): Σισκόφσκι, Mέσκα, Μουκτάρης, Χριστοφή, Εγγλέζου, Μπόλιεβιτς, Τραϊτσέφσκι (54′ Κίκας), Ολιβέιρα,Ασαμόα (68′ Καραμόκο), Λουίς Κάρλος (76′ Φιρμίνο), Σαντίκ.

Καρμιώτισσα (Χρύσης Μιχαήλ): Τούμπας, Α. Χριστοφή, Οικονόμου, Μπαράνοφ, Μ. Σασί, Χρίστου, Ρέινολντς, Μαλεκκίδης, Χατζηβασίλης (65′ Φράγκος), Ι. Σασί (79 Καπαρτής), Ρόμο.

Σκόρερ: 69′, 90+3′ Kίκας, 90′ Σαντίκ / 33′ M. Σάσι, 50′ Ρόμο, 64′ Xατζηβασίλης.

Κίτρινες: Μέσκα, Ολιβέιρα, Σακκάς / Μαλεκκίδης

Αποβολές: -/-

Στάδιο: Μακάρειο.

Διαιτητής: Νικόλας Νεοκλέους.

Α’ βοηθός: Πέτρος Πέτρου.

Β’ βοηθός: Χρίστος Ε. Χρίστου.

Τέταρτος: Αντώνης Κωνσταντινίδης.

Παρατηρητής διαιτησίας: Χρίστος Νικολαΐδης.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ