aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΔΟΞΑΔόξα – Καρμιώτισσα 3-2: Δόξα τω Θεώ (vid)

Δόξα – Καρμιώτισσα 3-2: Δόξα τω Θεώ (vid)

Οι καμπάνες στην Περιστερώνα ηχούν χαρμόσυνα για τη Δόξα Κατωκοπιάς. Η ομάδα του Κώστα Σακκά Σακκά επικράτησε 3-2 της Καρμιώτισσας με ανατροπή και πανηγύρισε νίκη μετά τις 2 Δεκεμβρίου 2022! Από τότε έδωσε 11 αγώνες και ο απολογισμός της προσφυγικής ομάδας ήταν εφτά ήττες και τέσσερις ισοπαλίες.

Θέλετε κι άλλα; Ήταν μόλις η τέταρτη επιτυχία της Δόξας στη σεζόν και πρώτη στην επιστροφή του Κώστα Σακκά στον πάγκο της ομάδας. Στα 12 παιχνίδια που έδωσε στο «Κατωκοπιά Επιστροφή – Γλαύκος Κληρίδης» η Δόξα πέτυχε τρία τέρματα, δηλαδή όσα πέτυχε σήμερα! Τεράστιας σημασίας νίκη για τους πράσινους, με την οποία έφθασαν στους 18 βαθμούς, όσους έχει και η Ένωση, από την οποία όμως μειονεκτεί στην ισοβαθμία. Τρούγιτς (55′), Ασάντε (75′) και Κοβάσεβιτς (85′) πέτυχαν τα τέρματα των νικητών που βελτιώθηκαν κατά πολύ στο δεύτερο ημίχρονο και πήραν βαθιά βαθμολογική ανάσα.

Η Καρμιώτισσα προηγήθηκε στο σκορ με σουτ του Ντούρις στο 23′, σ’ ένα κακό ποιοτικά πρώτο ημίχρονο και παρουσιάστηκε αγνώριστη στο δεύτερο σαρανταπεντάλεπτο. Είχε κενά στην άμυνα και τα πλήρωσε, με αποτέλεσμα να ηττηθεί για 12η φορά στο πρωτάθλημα. Ο Καλτσάς στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων μείωσε σε 3-2, αλλά ήταν πλέον αργά για την ομάδα του Αλεξάντερ Κερζάκοφ που έμεινε στη 10η θέση με 27 βαθμούς.

Κορυφαίος του αγώνα ο Μπόγιαν Κοβάσεβιτς. Ο αριστεροπόδαρος μπακ ήταν ο δημιουργός στο δεύτερο γκολ της Δόξας, καθώς σέρβιρε γκολ στο πιάτο στον Ασάντε που είδε δίχτυα για δεύτερο σερί παιχνίδι, ενώ πέτυχε το τρίτο τέρμα με ένα εκπληκτικό δυνατό σουτ εκτός περιοχής.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΤΟ LIVE ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ

Η ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

Δόξα (Κώστας Σακκάς): Σισκόφσκι, Στυλιανού, Καραμανώλης, Κέρλα, Κοβάσεβιτς, Μπένι (83′ Ίλιτς), Τραϊτσέφσκι (90’+2 Ογιάλα), Τιτζανί (46′ Ασαμόα), Ασάντε (90′ Μέσκα), Τρούγιτς (83′ Eρέρα), Σαντίκ.

Καρμιώτισσα (Αλεξάντερ Κερζάκοφ): Κνόμπλοχ, Γκραντινάρου, Μαλόνε, Μίκο, Σελούτσκα, Νεοφύτου (87′ Καλτσάς), Λουκίλι, Οικονομίδης (68′ Mπεν Σαλάμ), Ντούμπια (87′ Κουλιμπαλί), Ντούρις, Γκράβενμπερ (68′ Γιουσούφ).

Σκόρερ: Τρούγιτς 55′, Ασάντε 75′, Κοβάσεβιτς 85′ / Nτούρις 23′, Καλτσάς 90’+1

Κίτρινες: Σαντίκ, Κέρλα / Ντούρις, Νεοφύτου.

Αποβολές: – / –

Στάδιο: «Κατωκοπιά Επιστροφή / Γλαύκος Κληρίδης».

Διαιτητής: Αντωνίου Μάριος.

Α’ Βοηθός : Γεωργίου Παύλος.

Β’ Βοηθός: Βασιλείου Αδάμος.

4ος: Χατζηγεωργίου Παναγιώτης.

VAR: Σολωμού Δημήτρης.

AVAR: Καλογήρου Μάριος.

Παρατηρητής Διαιτησίας: Νικολάου Γιώργος.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ