aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΔΟΞΑΔόξα: «Χωρίς εγκαταστάσεις είναι δύσκολο»

Δόξα: «Χωρίς εγκαταστάσεις είναι δύσκολο»

Από τη στιγμή που ο ΚΟΑ αποφάσισε το κλείσιμο των εγκαταστάσεων του Μακαρείου σταδίου (και όχι μόνο) έως τις 10 Απριλίου, η Δόξα έμεινε χωρίς γήπεδο για προπόνηση. Πρόκειται για μια εξέλιξη που έχει επιφέρει προβληματισμό και όπως επισήμανε ο αντιπρόεδρος Νίκος Κωνσταντίνου, «το να μην έχεις εγκαταστάσεις, δυσκολεύει την κατάσταση. Δεν είναι δύσκολο να βρούμε ανοικτό χώρο για προπόνηση, αλλά να βρούμε κλειστούς χώρους για να βάλουμε τους ποδοσφαιριστές».

Όπως πληροφορούμαστε, η πιθανή λύση είναι το γήπεδο στο Παλιομέτοχο και μάλλον εκεί θα καταλήξει για προπονήσει η Δόξα, όταν θα αποφασιστεί η επανέναρξή τους.

Ο παράγοντας της Δόξας, για τις αποφάσεις που πρέπει να ληφθούν, είπε: «Πρέπει όλοι να δώσουμε χρόνο, να δούμε πως εξελίσσονται τα πράγματα. Δεν χάθηκε ο κόσμος εάν καθυστερήσει το πρωτάθλημα, ή ακόμη να μην οριστικοποιηθεί και να πάρει την τελική μορφή η βαθμολογία. Εδώ μεγάλα πρωταθλήματα, κάνουν τέτοιες σκέψεις. Ανάλογα με τα δεδομένα να δούμε τα πράγματα και να συμμορφωθούμε. Δεν θα πει όμως η πολιτεία τι θα γίνει με το πρωτάθλημά μας».

Ακολούθως, ο κ. Κωνσταντίνου για το ενδεχόμενο να ολοκληρωθούν οι αγωνιστικές υποχρεώσεις τον Ιούνιο, σχολίασε: «Θα πρέπει να επιλέξει η Ομοσπονδία εκείνο που έχει τις λιγότερες επιπτώσεις για τις ομάδες. Θα πρέπει να υπάρξει διαβούλευση. Κανείς δεν ξέρει που θα μας οδηγήσει. Είναι νωρίς για να πάρουμε αποφάσεις. Σύμφωνα και με το τι βλέπουμε, χρειάζεται διάστημα δύο μηνών για να δούμε πως εξελίσσεται το φαινόμενο. Η λήψη της απόφασης θα πρέπει να γίνει αφού σταθεροποιηθεί η κατάσταση στον τόπο».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ