aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΔόξα – Ανόρθωση: Ο Μέσκα «τρύπησε» τον Λόρια κι απάντησε στον Μανιά

Δόξα – Ανόρθωση: Ο Μέσκα «τρύπησε» τον Λόρια κι απάντησε στον Μανιά

Με το τέταρτο γκολ του Μιχάλη Μανιά στο πρωτάθλημα η Ανόρθωση έφερε στα ίσα (1-1) το παιχνίδι με τη Δόξα στο Μακάρειο για την 13η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Ο Ελλαδίτης επιθετικός αντικατέστησε τον τραυματία Κβιλιτάια στο 25’ και στο 50’ κατάφερε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα του Παρασκευά.

Σημαντικό μερίδιο του τέρματος ανήκει στον Δημήτρη Χριστοφή, ο οποίος έκανε την παράλληλη πάσα στο κατάλληλο σημείο και ο Μανιάς που δευτερόλεπτα πριν «άγγιξε» το τέρμα κατάφερε να χρηστεί σκόρερ με άψογο τελείωμα.

Η Ανόρθωση έχασε άλλες δύο κλασσικές ευκαιρίες με τον Μανιά για να πάρει προβάδισμα στο παιχνίδι, όμως κόντρα στη ροή του αγώνα η Δόξα πέτυχε δεύτερο γκολ με τον Μέσκα. Ο ταχύτατος εξτρέμ της προσφυγικής ομάδας έκανε το σουτ από πλάγια θέση, ο Λόρια έκανε λάθος υπολογισμό της φάσης και η μπάλα πέρασε κάτω από τα χέρια του για να καταλήξει στα δίκτυα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ