aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΔόξα-Ανόρθωση: Ο Μέσκα περίμενε 27 μήνες και λυτρώθηκε διά χειρός Λόρια

Δόξα-Ανόρθωση: Ο Μέσκα περίμενε 27 μήνες και λυτρώθηκε διά χειρός Λόρια

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΒΑΛΑΝΙΔΗ

Η φωτογραφία απεικονίζει τον Μέσκα να πανηγυρίζει γονατιστός στη γωνιά του κόρνερ. Ήταν το 57’ του σημερινού παιχνιδιού με την Ανόρθωση και δευτερόλεπτα προηγουμένως είχε πετύχει το νικητήριο γκολ της Δόξας (2-1). Λογικό να το πανηγυρίσει με ξεχωριστό τρόπο. Το έψαχνε από τις 27 Αυγούστου 2018 όταν είχε σκοράρει τότε για λογαριασμό της Μπερόε εις βάρος της Μπότεφ Βράτσα για το βουλγαρικό πρωτάθλημα.

Δύο χρόνια και κάτι παραπάνω από ένα τρίμηνο μετά, περίπου 27 μήνες δηλαδή, βρήκε ξανά τον δρόμο προς τα δίχτυα. Ήταν λοιπόν το πρώτο του γκολ με τη φανέλα της ομάδας της Κατωκοπιάς, μετά από 36 ολόκληρα παιχνίδια.

Όσα φέρνει η στιγμή, δεν τα φέρνει ο χρόνος όλος λένε… Ενώ έχασε πολύ πιο κλασικές ευκαιρίες στο διάστημα που βρίσκεται στη Δόξα, σήμερα το σουτ του θα μπορούσε να αποκρουστεί από τον Γκιόργκι Λόρια. Ο Γεωργιανός τερματοφύλακας, όμως, έκανε κακό υπολογισμό με αποτέλεσμα να περάσει η μπάλα μέσα από τα χέρια του και να καταλήξει στα δίχτυα.

Ας είναι! Ο ποδοσφαιριστής από τη Γουινέα-Μπισάου , ο οποίος χρησιμοποιείται πότε ως ακραίος μπακ και πότε ως εξτρέμ, έβαλε τέλος στην αφλογιστία. Αν μη τι άλλο, το γκολ του χάρισε τρίποντο στην ομάδα του και μάλιστα απέναντι σε μεγάλη αντίπαλο. Πλέον, έχει κάθε λόγο να ελπίζει ότι για το επόμενο τέρμα του δεν θα χρειαστεί να περάσει τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα…

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ