aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΔΟΞΑΔόξα: Αν μη τι άλλο, υπάρχει σφυγμός

Δόξα: Αν μη τι άλλο, υπάρχει σφυγμός

Μετά τα αποτελέσματα του Σαββατοκύριακου, κατά τα οποία νίκησαν όλες οι άλλες ομάδες του κάτω διαζώματος, η Δόξα πήγε πολύ πιεσμένη στο «Αμμόχωστος». Γι’ αυτό και το προψεσινό «διπλό» εις βάρος της Νέας Σαλαμίνας είχε μεγάλη βαθμολογική σημασία, καθώς, αν μη τι άλλο, δεν άνοιξε η ψαλίδα της ουραγού από τις ανταγωνίστριές της.

Παραμένει δύσκολη η προσπάθειά της, αλλά σίγουρα αν πήγαινε η διαφορά στους εννιά και στους δέκα πόντους αντιστοίχως από την 11η και τη 10η θέση, η κατάσταση θα έμοιαζε μη ανατρέψιμη.

Η δεύτερη νίκη των πρασίνων ήρθε μάλιστα με το πρώτο γκολ του Καρλίτος (φωτό αριστερά) στο πρωτάθλημα, ο οποίος μπήκε στο παιχνίδι από σπόντα. Στο 41’ αποχώρησε τραυματίας ο Ζε Βαλέντε και τη θέση του πήρε ο Πορτογάλος ακραίος επιθετικός. Τελικά, έμελλε η είσοδό τους του να αποδειχτεί «χρυσή» για την ομάδα της Κατωκοπιάς, καθώς βρήκε στόχο στο 74’.

Αναφορικά με τον τραυματισμό του συμπατριώτη του, χθες αισθανόταν καλύτερα και επικρατεί αισιοδοξία ότι θα τεθεί στη διάθεση του Έντουαρντ Ερανοσιάν για το παιχνίδι με την ΑΕΚ, που θα διεξαχθεί στο Μακάρειο την ερχόμενη Κυριακή. Μάλιστα, δεν αναφέρεται άλλο αγωνιστικό πρόβλημα από πλευράς Δόξας και ευχή του τεχνικού τιμ είναι να μείνει ως έχει η κατάσταση έως την ημέρα διεξαγωγής του δύσκολου ματς.

Στην κατάσταση που βρίσκονται οι πράσινοι, παρά το δύσκολο πρόγραμμα (ΑΕΚ, Απόλλων, Πάφος FC), θα κάνουν ό,τι μπορούν για να μειώσουν την απόσταση από τις ανταγωνίστριές τους έως την έναρξη των πλέι άουτ.

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ