aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣΔόξα – ΑΕΚ 0-1: «Διπλό» από... σπόντα (vid)

Δόξα – ΑΕΚ 0-1: «Διπλό» από… σπόντα (vid)

Αντεπίθεσης συνέχεια για την ΑΕΚ. Οι Λαρνακείς με γκολ του Άνταμ Γκιούρτσο στο 60’ έκαμψαν την αντίσταση της μαχητικής Δόξας, της οποίας επικράτησαν με 1-0 στο «Κατωκοπιά Επιστροφή – Γλαύκος Κληρίδης», για την 14η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Ήταν η έβδομη συνεχόμενη νίκη για τους κιτρινοπράσινους στο πρωτάθλημα και η έκτη χωρίς να παραβιαστεί η εστία τους.

Η επικράτηση της ομάδας του Χοσέ Λουίς Όλτρα ήταν όσο δύσκολη δείχνει το τελικό αποτέλεσμα και για να πετύχει το τέταρτο «διπλό» στο πρωτάθλημα χρειάστηκε η συμβολή του Πίριτς. Ο τερματοφύλακας της ΑΕΚ φώναξε «παρών» όταν χρειάστηκε, με αποκορύφωμα την απόκρουση στην κεφαλιά του Καραμανώλη στο 68’, ενώ ο Ασαμόα αστόχησε με κεφαλιά από πλεονεκτική θέση στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων.

To τέταρτο γκολ του Γκιούρτσο στο πρωτάθλημα και έβδομο συνολικά στη σεζόν ήλθε με δόση τύχης, αφού η μπάλα κόντραρε στο κεφάλι του Αντενόν και κατέληξε στα δίχτυα του Σισκόφσκι, αλλά ήταν αρκετό για να πάρει το ζητούμενο η ΑΕΚ. Με τη νίκη τους οι Λαρνακείς έφθασαν στους 31 βαθμούς και ισοβαθμούν με την Πάφος FC (υπερτερεί η παφιακή ομάδα), η οποία ηττήθηκε 1-2 από τον ΑΠΟΕΛ που ανέβηκε στην κορυφή με 33 βαθμούς.

Η Δόξα ήταν καλύτερη στο δεύτερο ημίχρονο, κυριάρχησε στο μεγαλύτερο διάστημα του σαρανταπενταλέπτου, όμως ήταν άστοχη στις ευκαιρίες που της παρουσιάστηκαν. Η ομάδα του Ρικάρντο Σέου δέχθηκε την έννατη φετινή ήττα της και έμεινε στην 11η θέση με 11 βαθμούς.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟ LIVE ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ

H TAYTOTHTA TOY AΓΩΝΑ

Δόξα (Ρικάρντο Σέου): Σισκόφσκι, Στυλιανού (67′ Τιντζανί), Αντενόν, Κέρλα, Κοβάσεβιτς, Μπένι (Καργκμπό 86′), Καραμανώλης, Αμπντουλαχί (67′ Ίλιτς), Ασαμόα (79′ Σόμπτζικ), Βαγιέχο, Σαντίκ.

ΑΕΚ (Χοσέ Λουίς Όλτρα): Πίριτς, Κάσας, Γκονθάλεθ, Τόμοβιτς, Γκαρσία, Φαράζ (61′ Λόπες), Σανχούρχο (61′ Μάμας), Πονς, Γκιούρτσο (79′ Ροσάλες), Άλτμαν (90′ Ρόμο), Τρισκόφσκι (80′ Εγγλέζου).

Σκόρερ: – / Γκιούρτσο 60′

Κίτρινες: Αμπντουλαχί, Κέρλα / Γκονθάλεθ, Μάμας.

Στάδιο: «Κατωκοπιά – Επιστροφή / Γλαύκος Κληρίδης».

Διαιτητής: Σολωμού Δημήτρης.

Α’ Βοηθός: Γεωργίου Χαράλαμπος.

Β’ Βοηθός: Λάμπρου Λάμπρος.

4ος: Χριστοφόρου Μάριος.

VAR: Θεουλή Χρυσοβαλάντης.

AVAR: Εγγλέζου Νίκος.

Παρατηρητής Διαιτησίας: Θεοδότου Κώστας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ