aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ«Διπλό» για να ελπίζει…

«Διπλό» για να ελπίζει…

Δύσκολη αποστολή έχει σήμερα η Νέα Σαλαμίνα, που θα πάει στο γειτονικό ΑΕΚ Αρένα να αντιμετωπίσει την ΑΕΚ, στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος. Της προτελευταίας της α΄ φάσης και για να συνεχίσει να ελπίζει μέχρι και την τελευταία αγωνιστική σε παρουσία της στην εξάδα, θέλει μόνο «τρίποντο». Οι ερυθρόλευκοι παρουσιάζονται αποφασισμένοι να διεκδικήσουν τη νίκη, απέναντι σε μια ομάδα που προέρχεται από τον αποκλεισμό στο Κύπελλο και «καίγεται» επίσης για το τρίποντο.

Ο Πουρσαϊτίδης, που έχει ως στόχο την καλύτερη δυνατή διαχείριση του ρόστερ αφού την Τετάρτη η Νέα Σαλαμίνα έδωσε δύσκολο αγώνα απέναντι στην Ανόρθωση για το Κύπελλο και σε λίγες μέρες (26 Φεβρουαρίου) θα δώσει και τον επαναληπτικό, προτίθεται να παρουσιάσει στο αρχικό σχήμα τους ποδοσφαιριστές που είναι στην καλύτερη κατάσταση. Βεβαίως θα έχει το μυαλό του και στο ματς της προσεχούς Τετάρτης και ενδεχομένως να προφυλαχθούν κάποιοι ποδοσφαιριστές. Δεν υπολογίζει μόνο τον Φουστάρ.

Σε σχηματισμό 3-4-3, κάτω από τα δοκάρια θα είναι ο Κίσσας. Η τριάδα στην άμυνα θα αποτελείται από τους Χριστοφόρου, Λαμπό, Ροδρίγκες. Στη μεσαία γραμμή, σε ρόλο δεξιού φουλ μπακ ο Μπαραβίκας και αριστερού ο Κορέια. Στον άξονα της μεσαίας γραμμής οι Μαριάνοβιτς και Ρέινολντς. Η τριάδα στην επίθεση θα αποτελείται από τους Τέλφερ δεξιά, Σιαθά αριστερά και Μαουρίσιο στην κορυφή.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ