aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣΔιοικητική έρευνα για τα επεισόδια - Εκτεθειμένη η Αστυνομία

Διοικητική έρευνα για τα επεισόδια – Εκτεθειμένη η Αστυνομία

Επιστολή προς τον Αρχηγό Αστυνομίας, Στέλιο Παπαθεοδώρου απέστειλε σήμερα η Υπουργός Δικαιοσύνης, Άννα Κουκκίδη Προκοπίου, με την οποία του ζητεί να διατάξει διοικητική έρευνα σε σχέση με τα επεισόδια της περασμένης Κυριακής στο στάδιο «Τάσσος Παπαδόπουλος – Ελευθερία». Σύμφωνα με πληροφορίες του philenews σκοπός της έρευνας είναι να εντοπιστούν λάθη και παραλείψεις που έγιναν και να αποδοθούν ευθύνες.

Το πρωί συνεδρίασε το Υπουργικό Συμβούλιο, το οποίο θα λάβει μέτρα υπό το φως των θλιβερών επεισοδίων και το απόγευμα θα ανακοινωθούν από την Υπουργό Δικαιοσύνης σήμερα το απόγευμα. Όπως είναι σε θέση να γνωρίζει το philenews η Κυβέρνηση θεωρεί ότι ο όλος σχεδιασμός και η στάση της Αστυνομίας δεν ήταν η ενδεδειγμένη εξού και ζήτησε τη διεξαγωγή της έρευνας.

Αναμένεται ότι στα μέτρα που θα αποφασιστούν σήμερα θα υπάρχουν προληπτικά μέτρα για τη βία στα γήπεδα, αλλά και μέτρα που θα αφορούν τη στάση της Αστυνομίας, ενώ θα καλούνται και οι υπόλοιποι εμπλεκόμενοι – ΚΟΠ, Σωματεία, Ομοσπονδίες – να αναλάβουν τις ευθύνες που τους αναλογούν.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ